Опубліковано 23 січня 2018 року, 14:30

Досягнення ЦНАПу Кам’янського відзначили на всеукраїнському рівні
Понад 190 послуг, 25 тисяч відвідувачів щомісяця, інноваційні проекти й сучасний сервіс – досягнення Центру надання адмінпослуг Кам’янського відзначили на всеукраїнському рівні. Кращі практики провідний ЦНАП Дніпропетровщини презентував у Києві під час прес-конференції Віце-прем’єр-міністра України Геннадія Зубка, присвяченої підсумкам 2017-го.

«Для нас важливі адмінпослуги, бо вони – обличчя влади. Нині в Україні 734 Центри надання адмінпослуг, – підкреслив Геннадій Зубко. – Такі Центри розривають бюрократичний ланцюг між чиновником і громадянином. Важливо в кожній реформі наявність лідерів, які не бояться брати на себе відповідальність».

Досвід Кам’янського – приклад ефективної роботи єдиної мережі ЦНАПів. Крім центрального офісу, у Дніпровському та Південному районах міста відкрилися дві філії. Кожна – повноцінний Центр послуг, облаштований е-системами, зонами обслуговування й відпочинку. Людина може подати документи в один ЦНАП, а забрати готові – в іншому.

У ЦНАПі Кам’янського надають 192 послуги, серед найбільш затребуваних – реєстрація нерухомості, прописка й виписка, оформлення субсидій і матеріальної допомоги, комплекс земельних питань.

«Наш ЦНАП започаткував чимало інноваційних проектів, про які говорить вся Україна. Зокрема, унікальний соціальний проект – мобільний офіс. Він орієнтований на людей з особливими потребами і дозволяє обслуговувати їх прямо вдома. За принципом «єдиного візиту» можна отримати послугу «Надання пільг АТОвцям» чи пакет сервісів при народженні дитини. Також у нас працює офіс комунальних послуг, а незабаром відкриється ще один – соціальних послуг», – розказала директорка Кам’янського ЦНАПу Марина Гурська.

Завдяки партнерству з порталом iGov послуги можна отримувати і в електронному вигляді. Таких у е-форматі – уже більше сотні.

«ЦНАП Кам’янського – один з інноваційних Центрів не тільки в області, а й в Україні. Проекти, які започатковані тут, довели свою актуальність, – зазначив голова ДніпроОДА Валентин Резніченко. – З понад 700 Центрів, які працюють в країні, найбільше – на Дніпропетровщині. Президент України Петро Порошенко акцентує, що ефективна система надання адміністративних послуг має бути в кожному регіоні».

У 2017 році ЦНАП Кам’янського надав більше 250 тисяч послуг.

На сьогодні в містах, районах та об’єднаних громадах області працюють 56 ЦНАПів та їхніх філій.


Понад 190 послуг


25 тисяч відвідувачів щомісяця


Інноваційні проекти


Сучасний сервіс


Досягнення Кам’янського ЦНАПу відзначили на всеукраїнському рівні


Досвід установи - корисний для всієї країни


На важливості адмінпослуг наголосив Геннадій Зубко
Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux