Опубліковано 14 січня 2022 року, 15:59

До уваги підприємств (організацій) проводиться конкурс з визначнення робочого органу

Дніпропетровська обласна державна адміністрація проводить відкритий конкурс відповідно до розпорядження голови обласної державної адміністрації від 23.12.2021 2021 № Р-1027/0/3-21 “Про проведення конкурсу з визначення підприємства (організації), що буде залучене для організації забезпечення і підготовки матеріалів для проведення засідань конкурсного комітету з проведення конкурсів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом на міжміських та приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі території Дніпропетровської області (внутрішньообласні маршрути), у лютому 2022 року”.

Конкурс проводиться відповідно до статті 44 Закону України “Про автомобільний транспорт” та пунктів 14 – 21 Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03 грудня 2008 року №1081 (із змінами і доповненнями).

Метою проведення конкурсу є створення конкурентного середовища та вибір на конкурсних засадах підприємств (організацій), які спроможні забезпечити належну якість організації забезпечення і підготовки матеріалів для проведення засідань конкурсного комітету з проведення конкурсів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом на міжміських та приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі території Дніпропетровської області (внутрішньообласні маршрути), виконання договірних умов. 

Найменування організатора конкурсу

Дніпропетровська обласна державна адміністрація.

Найменування об’єкта конкурсу

Діяльність претендента, що забезпечить належне організаційне забезпечення і підготовку матеріалів для проведення засідань конкурсного комітету з проведення конкурсів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом на міжміських та приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі території Дніпропетровської області (внутрішньообласні маршрути), їх аналіз та оцінка відповідності конкурсних пропозицій перевізника-претендента умовам конкурсу, підготовка паспортів автобусних маршрутів та матеріалів для подальшого встановлення відносин між організатором та автомобільним перевізником – переможцем конкурсу.

Умови та кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу

1. Наявність кваліфікованих фахівців у галузі пасажирського автомобільного транспорту.

2. Досвід роботи не менше трьох років з питань організації пасажирських перевезень.

3. Наявність необхідного матеріально-технічного та програмного забезпечення для підготовки матеріалів для проведення засідань конкурсного комітету з проведення конкурсів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом на міжміських та приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі території Дніпропетровської області (внутрішньообласні маршрути), їх аналізу та оцінки відповідності конкурсних пропозицій перевізників-претендентів умовам конкурсу, підготовки паспортів автобусних маршрутів та матеріалів для подальшого встановлення відносин між організатором та автомобільним перевізником - переможцем конкурсу.

4. Наявність власного (або орендоване в установленому законодавством порядку) приміщення для організації роботи (виконання функцій) робочого органу.

5. Досвід з організації або проведення досліджень на ринку пасажирських перевезень.

Кінцевий строк прийняття документів для участі в конкурсі

Документи на участь у конкурсі приймаються до 18.00 години 31 січня 2022 року включно.

Найменування організації, режим її роботи та адреса, за якою можна одержати бланки документів для участі в конкурсі та за якою подаються документи для участі в конкурсі

за адресою: 49004, м. Дніпро, пр. Олександра Поля, 2, каб. 202 (режим роботи: понеділок – четвер з 09.00 до 18.00, п’ятниця – з 09.00 до 16.45, перерва – з 13.00 до 13.45, субота та неділя – вихідні дні) у конверті, на якому зазначається назва претендента, адреса й найменування об’єкта конкурсу, з поміткою “Заява на участь у конкурсі на визначення підприємства (організації), що буде залучена для організації забезпечення і підготовки матеріалів для проведення засідань конкурсного комітету з проведення конкурсів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом на міжміських та приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі території Дніпропетровської області (внутрішньообласні маршрути)”.

Місце, дата і час проведення конкурсу

Конкурс відбудеться у приміщенні облдержадміністрації за адресою 49004, м. Дніпро, пр. Олександра Поля, 1, каб. 322, 15 лютого 2022 року
о 11 год. 00 хв
. Реєстрація учасників розпочнеться з 10 год.30 хв.

Телефон для довідок з питань проведення конкурсу

За роз’ясненнями щодо оформлення документів для участі або умов конкурсу звертатися за телефоном (056) 770-90-08, 770-90-05.

До участі у конкурсі не допускаються юридичні особи – претенденти, які:

  • перебувають в процесі припинення юридичної особи відповідно до вимог чинного законодавства України;
  • визнані банкрутами або щодо яких порушено справу про банкрутство в порядку, встановленому чинним законодавством України;
  • подали для участі у конкурсі документи, що містять недостовірну інформацію;
  • не мають фахівців та досвід роботи не менше трьох років з питань організації пасажирських перевезень;
  • не мають відповідного матеріально-технічного та програмного забезпечення;
  • надають послуги з перевезень;
  • провадять діяльність на ринку транспортних послуг;
  • представляють інтереси окремих автомобільних перевізників;
  • мають заборгованість з податкових платежів та відрахувань до державних цільових фондів;
  • мають заборгованість із виплати заробітної плати;
  • не мають свого чи орендованого приміщення.

Заступник голови

Дніпропетровської

облдержадміністрації                                                             Максим БЕСПАЛЬЧУК

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux