Дніпропетровська ОВА та Київська школа державного управління проведуть стратегічну сесію, присвячену проєкту ТитаниUA

Київська школа державного управління підтримала обласний проєкт ТитаниUA. Партнери допоможуть в плануванні та організації подальшої роботи. Зокрема, збираються провести спільну стратегічну сесію. Вона відбудеться вже наприкінці липня. Про це повідомили у Дніпропетровській ОВА.

«Титанам вже 4 місяці. Разом ми встигли чимало. Презентували проєкт у всіх районах області. Його помітили і на державному рівні. Віцепрем’єрка Ірина Верещук запропонувала масштабувати його та зробити загальнонаціональним. Долучаємо й міжнародних друзів», – зазначив начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

Він додав, що область вперше втілює подібні ініціативи. Заради ветеранів, які повертаються з фронту і потребують підтримки.

Залучили амбасадорів. Кожен з них має непросту історію. Фронт, поранення, реабілітація. Вони відновилися й тепер підтримують побратимів за принципом «рівний – рівному».

Оборонці відвідали усі найбільші реабілітаційні центри, збиралися на тренування, виборювали нагороди на спортивних змаганнях, навчалися. А ще – проводили патріотичні заняття для дітей.

Аби підбити підсумки перших місяців проєкту, провели зустріч з амбасадорами.

Приєдналася команда ОВА, очільники районів.

«Хочу підтримати побратимів, які повертаються sз зони бойових дій. Аби вони знали, що є свої люди. До яких завжди можна звернутися, які допоможуть вирішити проблеми. Ділюся з хлопцями своїм шляхом, який також був дуже складним. Стараюсь максимально допомогти», – сказав амбасадор проєкту Іван Марчак.

Станіслав Ралдугін пішов на фронт з початку повномасштабного вторгнення. Боронив рубежі на Донеччині. Поранення отримав на Запорізькому напрямку. Уламок танкового снаряду перебив руку. Нині чоловік продовжує реабілітацію.

Разом із тим бере активну участь у проєкті ТитаниUA. Впевнений, він може бути двигуном ветеранської політики на місцях.

«Я розповідав про ініціативу на всеукраїнському рівні. Налагоджував зв’язки з іншими областями. Спілкувався з хлопцями, які проходять реабілітацію за кордоном. А ще – з польськими ветеранами. У регіоні плануємо налаштувати все так, щоб брати під опіку ветерана, щойно він потрапить до шпиталю», – розповів Станіслав Ралдугін.

Загалом до проєкту доєдналися 30 амбасадорів.

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux