Опубліковано 29 січня 2020 року, 10:44

Дніпропетровська ОДА капітально ремонтує опорну школу у Чаплино

Дніпропетровська ОДА осучаснює опорну школу у селищі Чаплине Васильківського району. Нині у розпалі – капітальний ремонт всередині навчального закладу. Про це повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Бондаренко.

«Нині у різних куточках Дніпропетровщини йдуть масштабні роботи. Зокрема, ремонтуємо школи та дитячі садочки – щоб підростаюче покоління виховувалось у гідних умовах. Яскравий приклад – Чаплинська опорна школа. Будівлю закладу звели 23 роки тому, і за цей час жодного ремонту у школі не було. Але тепер крок за кроком вона змінюється та стає усе більш сучасною та комфортною», – зазначив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Бондаренко.

У школі вже замінили покрівлю та вікна, облаштували санвузли, утеплили підвал та зробили фасад.  Тепер будівля приваблює погляд 16-ма яскравими кольорами.

«До ремонту школа мала вигляд звичайної сірої пострадянської будівлі. А зараз стала значно привабливішою – вона гарна, різнокольорова. Спочатку думав, що її зроблять білою чи сірою, але вийшло набагато краще», – сказав учень 9 класу Олександр Продан.

«Школа яскрава, коли йдеш по вулиці – видно здалеку. Раніше це була звичайна сіра будівля, яка нічим не вирізнялася з-поміж інших. Зараз набагато приємніше йти на уроки»,  розповіла учениця 9 класу Валерія Андрійченко. 

Напередодні Нового року підрядники перейшли до внутрішніх робіт. У кабінетах на другому поверсі ремонт майже завершили – лишилось зробити останні штрихи та укласти лінолеум.

 «Зараз роботи ведуться на обох поверхах будівлі. Підрядники вже завершують ремонтувати кабінети для чотирьох класів на другому поверсі, одночасно працюють у класі хореографії та спортивній залі на першому. Думаю, що вже скоро діти перейдуть до відремонтованого крила»,  сказала директорка Чаплинської опорної школи Ірина Бондарчук.

У Чаплинській опорній школі навчається 340 дітей з п’яти навколишніх сіл Васильківського району.

Дніпропетровська ОДА капітально ремонтує опорну школу у Чаплино

Будівлю звели 23 роки тому

Це – перший ремонт в історії закладу

Нині у розпалі – внутрішні роботи

«До ремонту школа мала вигляд звичайної сірої пострадянської будівлі. А зараз стала значно привабливішою – вона гарна, різнокольорова», - школяр Олександр Продан

Підрядники працюють на обох поверхах будівлі

Осучаснюють кабінети, працюють у спортивній залі та хореографічному кабінеті

На другому поверсі шкільні класи майже готові

 «Думаю, що вже скоро діти перейдуть до відремонтованого крила», –директорка Чаплинської опорної школи Ірина Бондарчук

Будівля школи приваблює погляд 16-ма яскравими кольорами

«Раніше це була звичайна сіра будівля, яка нічим не вирізнялася з-поміж інших. Зараз набагато приємніше йти на уроки», – школярка Валерія Андрійченко

У Чаплинській опорній школі навчається 340 дітей

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux