Опубліковано 04 лютого 2016 року, 18:01

Дніпропетровщина збільшила виробництво круп, макаронів та хліба
Крупи, ковбаси, макарони, м’ясо. Це ще не повний список продуктів, яких на Дніпропетровщині цьогоріч стало більше. Підприємства харчової та переробної промисловості області продовжують нарощувати виробництво. Це дозволяє насичувати власний ринок продукцією і постачати її до інших регіонів, повідомили в управлінні агропромислового розвитку ОДА.

Цього року в порівнянні з аналогічним періодом минулого виготовили на 18% більше круп. Майже на 13% зросло виробництво ковбас, на 10,5% – макаронних виробів та мінеральної води, на 8% - хлібобулочних виробів. Крохмалю виготовили на 6% більше, м’яса – на 5%, молочних продуктів – на більш ніж 2%.

«Якість та доступна ціна – незмінні характеристики продукції, яку виробляють на Дніпропетровщині. Попит на неї високий. Відтак підприємства постійно збільшують своє виробництво. Це дозволяє забезпечувати власний ринок основними продуктами харчування та поставляти їх до інших регіонів країни», - зазначив начальник управління агропромислового розвитку Вадим Удовицький.

Сьогодні в області працюють більше 100 потужних переробних підприємств.



Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux