Опубліковано 08 червня 2017 року, 14:30

Дніпропетровщина за роки війни не втратила жодного інвестора – Кужман
Дніпропетровська область розгляне можливість підписання меморандуму про співпрацю з однією із провідних провінцій Аргентини. Регіон також запрошує до співробітництва аргентинський бізнес - гарантує комфортні умови та безпеку, сказав перший заступник голови ДніпроОДА Олег Кужман на зустрічі з послом Аргентини в Україні Альберто Хосе Алонсо.

«З початку збройного конфлікту на Сході України Дніпропетровщина не втратила жодного інвестора. Ми гарантуємо зі свого боку спокій і сталий розвиток для бізнесу… Якщо будь-який аргентинський підприємець вирішить тут працювати, ми забезпечимо всі умови для продуктивної роботи без корупції та необгрунтованих бюрократичних перепон», - розповів Олег Кужман.

Перспективними сферами співпраці Дніпропетровщини та Аргентини він назвав медицину, агропромисловий комплекс, туризм, харчові та переробні технології.

«Ми в жодному випадку не просимо кошти в закордонних партнерів. Дніпропетровщина натомість готова переймати новітні технології та напрацювання в усіх можливих сферах співробітництва», - зазначив Олег Кужман.

Аргентина виступає за рівноцінні партнерські відносини з Україною, зазначив посол Альберто Хосе Алонсо. З 2013 року, зауважив він, рівень співробітництва між двома країнами значно знизився, тож тепер його потрібно активно нарощувати. Дипломат, зокрема, запропонував Дніпропетровській обласній владі підписати меморандум про співпрацю з однією з провінцій своєї держави.

«Моя ідея в тому, аби Дніпропетровщина знайшла свого надійного партнера в Аргентині. Співробітництво дасть можливість повною мірою використовувати той величезний потенціал, який є і в України, і в Аргентини», - вважає Альберто Хосе Алонсо.

Посол також додав, що в Аргентині потужна українська діаспора, яка налічує близько 450 тисяч осіб. На його думку, це може стати фактором для розвитку сімейного туризму, коли емігранти могли б відвідувати свою історичну Батьківщину.


"Якщо будь-який аргентинський підприємець вирішить тут працювати, ми забезпечимо всі умови для продуктивної роботи без корупції та необгрунтованих бюрократичних перепон", - Олег Кужман


"Моя ідея в тому, аби Дніпропетровщина знайшла свого надійного партнера в Аргентині", - Альберто Хосе Алонсо






Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux