Опубліковано 30 листопада 2020 року, 14:05

Дніпропетровщина – у трійці лідерів України за обсягом виробництва м’яса 

Господарства Дніпропетровщини нарощують виробництво продукції тваринництва. Область посідає третє місце в країні за кількістю заготовленого м’яса та четверте – за чисельністю поголів’я свиней та птиці. Про це повідомили у департаменті економічного розвитку Дніпропетровської облдержадміністрації. 

«Маємо у регіоні позитивну динаміку збільшення обсягів виробництва м’яса. Найефективніше розвивається птахівництво. Все – завдяки модернізації та залученню інвестицій, запровадженню сучасних технологій на птахофабриках області, – зазначили у департаменті. – Загалом за підсумками перших 10 місяців року господарства Дніпропетровщини заготовили та реалізували близько 260 тис тонн м’яса усіх видів. Це на 2 тис тонн більше ніж торік». 

Також сільгосппідприємства області одержали більш ніж 240 тис тонн молока та понад 638 млн яєць.

В усіх категоріях господарств утримується 139,8 тис голів великої рогатої худоби, майже 365,5 тис свиней та близько 21 млн голів птиці.


Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux