Опубліковано 25 листопада 2019 року, 17:25

Дніпропетровщина та Австрія розвиватимуть бізнес-співробітництво

Дніпропетровщина та Австрія планують поглибити партнерські відносини. Зокрема, у бізнес-сфері. Про це стало відомо під час зустрічі голови Дніпропетровської облдержадміністрації Олександра Бондаренка з Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Австрія в Україні Гернотом Пфандлером.

Олександр Бондаренко наголосив – область прагне поглиблювати україно-австрійські стосунки.

«Дніпропетровщина зацікавлена у співпраці з Республікою Австрія та збільшенні інвестицій в економіку регіону. Перш за все, прагнемо розвивати інфраструктуру, поліпшувати екологічну ситуацію в регіоні, – зазначив очільник регіону Олександр Бондаренко. – Сподіваємось налагодити плідну та взаємовигідну співпрацю з австрійськими бізнес-партнерами та відкриті до спільних проєктів».

Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Австрія в Україні Гернот Пфандлер зазначив – вбачає у регіоні великий потенціал.

«Дніпропетровщина – промисловий регіон, де активно розвивається металургійне виробництво та сільське господарство. У цьому ваша область дуже схожа з Австрією. Тому бачимо широкі можливості для співпраці у цих галузях, – сказав пан Гернот Пфандлер. – Також ми підтримуємо децентралізацію в Україні та готові поділитися власним досвідом впровадження цієї реформи».

За 6 місяців 2019 року обсяг торгівлі товарами та послугами між Україною та Австрією склав 741 млн. дол. США. Це на 21,7 % більше, ніж за аналогічний період 2018-го.

2019-й рік був проголошений Роком культури України в Австрії та Роком культури Австрії в Україні. За цей час реалізували більше 150 спільних проектів.

Олександр Бондаренко запросив пана посла на Третій Міжнародний Економічний Форум DEF’2020.

Голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Бондаренко зустрівся з Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Австрія в Україні Гернотом Пфандлером

Обговорили питання співробітництва та залучення інвестицій

«Сподіваємось налагодити плідну та взаємовигідну співпрацю з австрійськими бізнес-партнерами та відкриті до спільних проєктів», - Олександр Бондаренко

 «Дніпропетровщина – промисловий регіон, де активно розвивається металургійне виробництво та сільське господарство. Тому бачимо широкі можливості для співпраці у цих галузях», - Гернот Пфандлер

Олександр Бондаренко запросив пана посла на Третій Міжнародний Економічний Форум

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux