Опубліковано 24 вересня 2018 року, 10:30

ДніпроОДА зводить у Верхньодніпровську сучасний стадіон – Валентин Резніченко

Просто у центрі Верхньодніпровська, поряд із міським парком – масштабна реконструкція. Дніпропетровська облдержадміністрація осучаснює стадіон. Фактично – зводить «з нуля». На величезному футбольному полі з професійним покриттям проходитимуть міські та районні змагання з різних видів спорту, тренуватимуться вихованці місцевої ДЮСШ та дорослі футбольні команди. Про це повідомив голова ДніпроОДА Валентин Резніченко.

«Мешканці будь-якого куточка Дніпропетровщини повинні мати сучасні комфортні умови для занять спортом. Це позиція Президента України Петра Порошенка. Реконструюємо стадіони та басейни по всій області. Зводимо й нові спортивні бази. Так, уже на фініші – будівництво спорткомплексу в Слобожанському. Приводимо до ладу і центральний стадіон у Верхньодніпровську. Сучасну базу для занять спортом матимуть всі мешканці району, незалежно від віку», – зазначив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.

Стадіон у Верхньодніпровську – поряд із парком та місцевою ДЮСШ. Місцеві любителі поганяти м’яча згадують нерівний ґрунт, каміння та пилюку. «Рятувала» лише велика любов до футболу та незламне бажання займатися цим спортом.

«Дуже полюбляю футбол, тож готовий грати будь-де. Але, звісно, хочеться, щоб каміння та пилюга не заважали. Та й нормальна огорожа потрібна, щоб м’яч не вилітав за межі стадіону», – поділився вихованець Верхньодніпровської ДЮСШ Даня Дерев’янко.

Влітку 2018-го Дніпропетровська облдержадміністрація розпочала величезну реконструкцію стадіону. Зараз техніка працює відразу в декількох місцях. Підрядники кажуть, рельєф – із нахилом, тож його треба вирівняти. Вже зробили підпірну стінку. Зараз спеціальними катками готують ґрунтову «подушку» заввишки майже у 2 метри.

По периметру поля риють траншею – згодом укладуть дренажну трубу для стікання дощової і талої води.

«На оновленому стадіоні зі штучним покриттям дітям значно комфортніше буде тренуватися, – сказав директор ДЮСШ Юрій Суліма. – Плануємо проводити змагання з різних видів спорту і міського, і районного рівнів. А, можливо, і обласного та всеукраїнського».

Поряд зі стадіоном зведуть адмінбудівлю. Там розташують тренерські, роздягальні, душові.

«Дуже вдячні обласній адміністрації, що створює сучасні умови для занять спортом. У Верхньодніпровському районі – тисячі любителів спорту. Маємо одну з найкращих федерацій футболу в області. Розвинені у нас і греко-римська боротьба, і кікбоксинг», – розповів заступник голови Верхньодніпровської районної ради Сергій Якименко.

На стадіоні встановлять сучасні глядацькі трибуни з навісами. Навколо – зроблять огорожу.

«Дуже радий, що будують таке сучасне поле. Там буде зручно бігати. Мрію в майбутньому стати гарним футболістом, щоб у мене були фанати, тож маю багато тренуватися», – сказав вихованець спортшколи Михайло Сєдов.

«Чудово, що стадіон буде професійного рівня. Думаю, із появою сучасного поля в місті побільшає футболістів. Я також обов’язково приходитиму сюди пограти з друзями», – сказав мешканець Верхньодніпровська Денис Величко.

Завершення реконструкції – 2019-го.

У Верхньодніпровську – масштабна реконструкція

ДніпроОДА приводить до ладу центральний районний стадіон

Там буде велике футбольне поле  професійним покриттям

Техніка працює відразу в декількох місцях

Вже готова підпірна стінка

Наразі катками готують ґрунтову «подушку»

По периметру риють траншею під тренажну трубу

«На оновленому стадіоні зі штучним покриттям дітям значно комфортніше буде тренуватися», – Юрій Суліма

Поряд зі стадіоном зведуть адмінбудівлю

Встановлять і глядацькі трибуни

«Дуже радий, що будують таке сучасне поле. Там буде зручно бігати», – Михайло Сєдов

На осучасненому стадіоні проходитимуть міські та районні змагання..

..з різних видів спорту

Завершення реконструкції – 2019-го

«Чудово, що стадіон буде професійного рівня. Думаю, із появою сучасного поля в місті побільшає футболістів», – Денис Величко

У Верхньодніпровському районі декілька тисяч дітей та дорослих займаються різними видами спорту

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux