Опубліковано 27 жовтня 2021 року, 11:30

Для дорослих та дітей:  у Слобожанському завершують будівництво басейну

Будівництво басейну у Слобожанському – на фініші. Підрядники працюють над фасадом та вже завершують оздоблювальні роботи усередині будівлі. Про це повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.

«Прагнемо обєднати дітей та дорослих навколо здорового способу життя. Зробити спорт доступнішим. У містах, селищах та селах реконструюємо занедбані стадіони, оновлюємо шкільні спортмайданчики, будуємо басейни», – сказав Валентин Резніченко.  

Басейн у Слобожанському зводять «з нуля» біля нового спорткомплексу. Баскетболіст Владислав Мельник розповідає – тренується там двічі на день.

«Було б чудово після тренувань піти поплавати у басейні. Розслабити мязи та відпочити. Тож дуже чекаю на відкриття»,  поділився Владислав Мельник.

Появі нового басейну радіють і місцеві мешканці. Кажуть – нарешті зможуть займатися плаванням недалеко від дому.

«Всією родиною ходимо до тренажерного залу у спорткомплексі. Дуже раді, що поряд будують басейн. Будемо ходити туди з задоволенням», –  поділилася мешканка Слобожанського Тетяна Пєтряєва. 

Роботи – за програмою Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

«Басейн дуже потрібен. Коли будівництво тільки почалось, вже було багато бажаючих записатися на плавання. І серед дітей, і серед дорослих»,  – сказала працівниця спорткомплексу Анжела Нічпорук. 

На першому поверсі будівлі буде кафе та рецепція. На другому – два басейни. Для дітей – 10-метровий, глибиною 80 см. Та 25-метровий, глибиною від 1,6 до 2,25 м – для дорослих. А ще чоловічі і жіночі роздягальні. На третьому поверсі облаштують два фітнес-зали та місця для глядачів.

«Вже завершуємо внутрішнє оздоблення. Облицьовуємо великий басейн плиткою. До цього зробили пробний запуск води. 9 днів чаша стояла наповненою – перевіряли, аби нічого не протікало. Усе чудово»,  розповів генпідрядник Володимир Кононов. 

У кожному басейні підтримуватимуть свою температуру, додав Володимир Кононов. Для дітей – на рівні 31 градусу, для дорослих – 29-30. Воду будуть очищувати за допомогою спеціальних піщаних фільтрів та ламп.

Одночасно басейн зможе прийняти понад 160 відвідувачів.     


Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux