Опубліковано 23 травня 2019 року, 14:00

Дітлахів Дніпропетровщини запрошують на «роботу» до «Міста професій»

Поліцейський, залізничник, лікар чи навіть блогер. Ці та ще безліч інших професій зможуть «приміряти» на себе юні мешканці області. Адже 1 червня в Дніпрі вкотре відкриється «Місто професій». Про фестиваль розповіли на прес-конференції у Дніпропетровській ОДА.

«За дітьми – майбутнє України. Саме тому активно працюємо над проектами для юних жителів області. Організовуємо для них різноманітні фестивалі та екскурсії. Раді, що діти активно до них долучаються. Незабаром прийматимемо ще один цікавий проект – «Місто професій». Він на Дніпропетровщині вшосте», – сказала радник голови облдержадміністрації Ольга Горб.

«Місто професій» у Дніпрі – для дітей від 2 до 17 років. Вони зможуть відвідати близько ста майданчиків. На вході кожна дитина отримає «паспорт». Далі зможе «працевлаштуватися» та спробувати себе на різних роботах.

«Цьогоріч учасники не отримуватимуть «зарплату». Ми вирішили скасувати її, щоб діти могли без поспіху обійти ті майданчики, які їм дійсно цікаві. Адже головна місія проекту в тому, щоб кожна дитина реалізувала свій потенціал, а не ганялася за «грішми», нехай навіть і символічними», – пояснила керівник Благодійного фонду «Місто професій» Тетяна Люлька.  

Свої двері «Місто професій» відчинить 1 червня. Старт – о 12:00 у сквері Героїв біля Дніпропетровської ОДА. Вхід – вільний.

«Місто професій» заснували в 2014 році. Торік проект об’їхав майже 50 населених пунктів України. У Дніпрі містечко відвідали більше 800 дітлахів. Вони спробували себе в понад ста спеціальностях.

 У Дніпропетровській ОДА – прес-конференція

 «Активно працюємо над проектами для юних жителів області. Незабаром прийматимемо ще один цікавий проект – «Місто професій», – радник голови облдержадміністрації Ольга Горб

 «Місто професій» – профорієнтаційний захід

 «Цьогоріч учасники не отримуватимуть «зарплату». Ми вирішили скасувати її, щоб діти могли без поспіху обійти ті майданчики, які їм дійсно цікаві», – керівник Благодійного фонду «Місто професій» Тетяна Люлька

 «Місто професій» у Дніпрі – для дітей від 2 до 17 років

Вони зможуть відвідати близько ста майданчиків

На вході кожна дитина отримає «паспорт»

 Далі зможе «працевлаштуватися»…

…лікарем,

 …залізничником,

 …будівельником

 На вибір – близько ста спеціальностей

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux