Опубліковано 14 серпня 2018 року, 11:30

Цьогоріч у Софіївському районі ремонтуємо шість вулиць – Валентин Резніченко

Цьогоріч у Софіївському районі обласним коштом капітально ремонтують шість комунальних доріг. Чотири з них – уже оновили. Зокрема, у Софіївці з новим покриттям вулиці Південна й Незалежності. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко. 

«Президент України Петро Порошенко оголосив 2018-2020-ті – роками доріг. Це стосується і державних трас, і доріг всередині населених пунктів. Цьогоріч на капремонт комунальних шляхів із обласного бюджету виділяють близько 1 млрд грн. Це немалі кошти. Тому головна вимога до підрядників – якість робіт», – наголосив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко. 

Уже оцінили якість покриття мешканці вулиці Південна в Софіївці. Вона невелика, але густонаселена. На ній – майже 30 будинків.

«Це була не вулиця, а страхіття. Камінь на камені – ні пройти, ні проїхати. Коли нам сказали, що дорогу заасфальтують, не повірили. Аж поки не виїхала техніка», – сказала жителька вулиці Віра Івко. 

Новій дорозі радіють і дорослі, і діти.

«Раніше тут не було можливості кататися на роликах. А тепер є. І дуже радіємо з того», – посміхнулася Дар’я Голуб. 

Оновили Південну обласним коштом.

«Вулиця молода, утворилася десь у 80-х роках. І так склалося, що воду провели, газ теж, а дорога лишалася ґрунтова. Ми частково її підсипали, але то не вирішувало проблему. Коли дощило, застряглі машини доводилося витягати трактором, – розказав Софіївський селищний голова Петро Сегедій. – Зараз дорогу, як підмінили. Уся громада вдячна». 

«Коли нам зробили дорогу, повиносили столи і стали святкувати. Тепер в нас буде така традиція – свято вулиці», – поділилася мешканка вулиці Ольга Ященко. 

У колишньої Жовтневої не тільки нова назва, а й нове покриття. Відремонтована одна з найстаріших вулиць селища – Незалежності.

«Вулицю розбивав великоваговий транспорт. Ми її підтримували, як могли, поточним ремонтом. Але все одно ям було – сила-силенна, – розказала секретар Софіївської селищної ради Любов Назаренко. – Нині дорога чудова. Нею рухатися комфортно». 

Дорога веде в центр селища. На ній – комбікормовий завод, пожежна частина.

«Дорога була така розбита, що автівка практично ховалася в ямі. Зараз шлях змінився кардинально. Їхати – одне задоволення», – поділився місцевий мешканець Віталій Єгреші.  

Також у Софіївському районі вже відремонтовані вулиця Героїв АТО у Вакуловому та Комарова – у Миколаївці. На черзі – вулиця Шкільна в Софіївці та Кооперативна – у Любимівці.

 У Софіївському районі цьогоріч ремонтують шість вулиць.

Вулиця Південна вже «вдягнулася» в новий асфальт.

Колись тут була ґрунтівка.

Мешканцям вулиці не віриться.

«Це була не вулиця, а страхіття. Камінь на камені – ні пройти, ні проїхати. Коли нам сказали, що дорогу заасфальтують, не повірили. Аж поки не виїхала техніка», – сказала Віра Івко.

Ремонт – обласним коштом.

Радіють і дорослі, і малі.

«Коли нам зробили дорогу, повиносили столи і стали святкувати. Тепер в нас буде така традиція – свято вулиці», – поділилася Ольга Ященко.

Мешканці вулиці вдячні.

Відремонтована й вулиця Незалежності.

Це колишня Жовтнева. Вона веде в центр селища.

«Дорога була така розбита, що автівка практично ховалася в ямі. Зараз шлях змінився кардинально. Їхати – одне задоволення», – поділився Віталій Єгреші.

Вулиця – одна з найстаріших.

Тепер тут зручно і пішоходам….

… і водіям.

Цьогоріч на капремонт комунальних шляхів із обласного бюджету виділяють близько 1 млрд грн.


Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux