Будівництво аеропорту Дніпра, вакцинація, сільськогосподарські успіхи, підсумки DEF-2021: публічний звіт обласної влади 

 На Дніпропетровщині вже зробили майже 2 млн 128 тис щеплень від COVID-19. В області триває будівництво злітно-посадкової смуги аеропорту Дніпра. А ще регіон увійшов в трійку лідерів України з валового виробництва зернових культур. Про це під час публічного звіту розповів перший заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Володимир Орлов. 

«Обережно констатуємо деяке покращення ситуації з коронавірусом в області. Кілька днів минулого тижня фіксували більше випадків одужання, ніж захворювання. Ліжка у госпітальних базах завантажені менш ніж наполовину», – зазначив Володимир Орлов. 

Він додав, що розслаблятися зарано. За останню добу в регіоні на коронавірус занедужали 864 людини. Виправити ситуацію допоможе масова імунізація.

На Дніпропетровщині вже зробили майже 2 млн 128 тис щеплень від COVID-19. Двома дозами вакцинувалися понад 940 тис людей. 

«На Міжнародний економічний форум DEF-2021 зібрали представників влади, успішних бізнесменів, інвесторів, аналітиків, економістів. Говорили про українську і світову економіку. Зокрема, як розвивати її після пандемії», – розповів Володимир Орлов. 

За два дні форуму пройшли десятки дискусій, семінарів, лекцій та конференцій від більш ніж 100 спікерів. Приїжджали міжнародні делегації. Загалом було майже 800 учасників.  

А під час регіонального форуму «АГРО.БІЗ.ІНВЕСТ 2021» підбили підсумки польових робіт. В області фінішували посівна й жнива. Регіон увійшов в трійку лідерів України з валового виробництва зернових культур. Дніпропетровщина отримала рекордні показники урожаю за останні роки.

«В аеропорту Дніпра тривають роботи зі зведення нової злітно-посадкової смуги, перону та руліжних доріжок. На будмайданчику працює майже сто одиниць техніки, півтори сотні робітників», – сказав Володимир Орлов. 

Роботи відбуваються державним коштом за програмою Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

На Дніпропетровщині продовжується боротьба з нелегальною торгівлею паливом. Перевіряють автозаправні станції. З початку року побували на 652 АЗС. Здійснили понад 800 інспекцій. За їх результатами припинили діяльність 29-ти незаконних заправок. З них 8 – демонтували. На порушників правоохоронці відкрили 32 кримінальні провадження.


Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux