Більш ніж 6 мільйонам українців допоміг гуманітарний хаб Дніпропетровської ОВА

Допомогти постраждалим від російської агресії регіонам України – один з найважливіших викликів 2022 року для Дніпропетровської ОВА. Завдяки масштабній роботі набори продуктів отримали понад шість мільйонів людей. Для цього практично з перших днів війни у Дніпрі оперативно організували найбільший в Україні гуманітарний хаб. Життєвонеобхідні пакунки приймали, фасували, вантажили та відправляли цілодобово.

Хаб «з нуля» за лічені дні

Сотні розбитих населених пунктів, мільйони понівечених життів і величезна потреба людей в елементарних речах – не було навіть їжі. Все це спонукало Дніпропетровську ОВА навесні 2022 року в короткі терміни створити гуманітарний хаб.

У Дніпрі отримували тонни продуктів, фасували їх та надсилали до інших регіонів

Оперативно знайшли величезне приміщення. Освітлене, тепле та сухе місце з оптимальною логістикою. Обрали склад у Дніпрі – єдиний в області, що відповідав всім параметрам. Площа – 35 тис. кв.м. Серед плюсів – під’їзні шляхи та залізниця поруч. Відвантажувати пакунки можна було на місці.

У пакунках – борошно, крупи, макарони, цукор, печиво, згущене молоко, олія, консерви.

За умовами договору, власник приміщення надав необхідне обладнання для відвантаження, зберігання, сортування, пакування. Забезпечив роботу навантажувачів, погрузку вагонів, надав конвеєрні лінії, які прискорили процес вдвічі. А ще – подбав про охорону складу та залучав до роботи своїх працівників.

До 50 тисяч  пакунків  на добу відвантажував гуманітарний хаб.

Фасували гуманітарні пакунки 24/7

Працювали цілодобово, у кілька змін.  В одну зміну – до півтисячі людей. Фасували продукти на 8 конвеєрних лініях. На добу відвантажували до 50 тисяч гуманітарних пакунків. У наборах – борошно, крупи, цукор, олія, чай, печиво, згущене молоко, тушковані м’ясні та рибні консерви.  

Гуманітарну допомогу відправляли найбільш постраждалим від війни регіонам.

З весни Дніпропетровщина перетворилася на масштабний гуманітарний хаб. Найбільший в Україні. Десятки тон продуктів щоденно доставляли до Дніпра, розфасовували та відправлялися постраждалим від російської агресії.

Пакунки доставляли в Донецьку, Луганську, Київську, Чернігівську, Запорізьку та Харківську області.

Допомога гарячим точкам

У Запоріжжі гуманітарні пакунки отримували переселенці з окупованих територій області.

До 30 вагонів з гуманітарними пакунками на день прямували до понівечених ворогом регіонів. Гуманітарну допомогу отримали Донецька, Луганська, Київська, Чернігівська, Запорізька та Харківська області.

У Покровську Донецької області гуманітарну допомогу від Дніпропетровської ОВА  приходили отримувати найменші мешканці.

Війна постійно вносила свої корективи. Тому все організовували максимально швидко, бо знали – люди чекають. Відпрацьовували різні логістичні сценарії, удосконалювали поставки та переналаштовували лінії для більш оперативної й ефективної роботи.

Люди з понівечених війною міст були щиро вдячні за допомогу, адже не вистачало найнеобхіднішого .

Як результат – гуманітарний логістичний хаб Дніпропетровської ОВА підтримав понад 6 мільйонів українців. Він став єдиним в Україні таким потужним центром допомоги постраждалим.

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux