Опубліковано 08 липня 2021 року, 11:30

24/7: на Дніпропетровщині ремонтують міжнародну трасу Знам’янка-Луганськ-Ізварине

На Дніпропетровщині ремонтують міжнародну трасу Знам’янка-Луганськ-Ізварине. Техніка цілодобово працює на всій протяжності автошляху. Наймасштабніші роботи – у напрямку Павлограда. Про це повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.

«На трасі Знамянка-Луганськ-Ізварине кипить робота.  Магістраль міжнародного значення дорожники приводять до ладу і вдень, і вночі. Працюють одразу на кількох ділянках», сказав Валентин Резніченко.

Повністю готові 45 км траси М-04 – від Дніпра до Криничанського поста поліції. Там уклали новий асфальт, нанесли розмітку, відсипали узбіччя.

«Раніше автошлях був весь у вибоїнах та великих ямах. Зараз дуже гарне покриття. Приємно, що програма Президента України «Велике будівництво» зєднала не тільки великі міста, а й села, – сказав секретар Криничанської селищної ради Олег Золотаревський. – До ремонту з Криничок до Дніпра доїжджали десь за годину, а зараз майже вдвічі швидше». 

Водій Олександр Ковальов  їздить автошляхом Знам’янка-Луганськ-Ізварине вже 12 років. Каже – дорога змінилась до невпізнання.

«Дорога була просто жахлива. Водії намагалися якось оминати. А зараз із задоволенням їздимо. Просто чудово, дуже велику роботу вже зробили», – поділився водій Олександр Ковальов. 

Між Дніпром та Павлоградом дорожники оновлюють 63-кілометрову ділянку траси. Облаштовують узбіччя, реконструюють шляхопроводи, укладають вирівнюючий шар асфальтобетону. В районі села Дмитрівка почали наносити дорожню розмітку.

«Ремонт колишньої траси М-04 – один з наймасштабніших проєктів Програми Президента України «Велике будівництво». Цей автошлях – частина «Дороги Єдності» М-30. Вона стане швидкісним коридором між східними та західними областями країни», – розповів в.о начальника Служби автомобільних доріг у Дніпропетровській області Олександр Коломійцев.

Кипить робота і на п’ятихатському напрямку. Техніка працює на ділянці від Криничанського поста поліції до межі з Кіровоградською областю. Там облаштовують з’їзди та зупинки, роблять узбіччя і бордюри, укладають нове покриття.

Траса М-30 проходить крізь 8 областей. Її довжина – майже 1400 км. З них 300 – на Дніпропетровщині.

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux