Опубліковано 21 березня 2019 року, 12:30

Подарували сучасний музичний інструмент дніпровському дитячому оркестру «Little band» – Юрій Голик

Участь у міжнародному фестивалі «Джаз на Дніпрі» та перемога на всеукраїнському фестивалі оркестрів. Такі здобутки на рахунку дитячого колективу «Little band» – вихованців Дніпровської музичної школи №6. Обласна та міська влада підтримали розвиток юних талантів і подарували їм сучасну барабанну установку. Про це повідомив радник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Юрій Голик.

 Дитячий оркестр Дніпровської музичної школи №6 «Little band» регулярно перемагає на всеукраїнських та обласних конкурсах. Юні музики майстерно грають у жанрах поп, рок, джаз, свінг та фьюжн.

«У нашому оркестрі 28 дітей. Всі вони докладають колосальних зусиль, аби так круто грати. Кожен відвідує заняття із спеціальних предметів, готується до конкурсів, двічі на тиждень тренуємося всі разом. Мої учні роблять все це із великим задоволенням, у них горять очі! Саме тому вони підкорюють всіх своїх слухачів із першої ноти. Я радий робити сучасні композиції і аранжування для них», – зазначив диригент дитячого оркестру «Little band» Володимир Марховський.    

 В оркестрі – дівчата та хлопці від 7 до 15 років. Грають на саксофонах, флейтах, трубах, гітарах, фортепіано та ударних.

«Мені дуже подобається, тут особлива атмосфера. Ми всі дружимо і любимо музику», –  сказала 14-річна учасниця оркестру «Little band» Юлія Панорко.

Гордість колективу – барабанщики брати Варфоломієви – 15-річний Данило та 9-річний Ілля.   

  «З шести років я граю на барабанах, мені це дуже подобається. В оркестрі – близько семи років. Мій молодший брат спостерігав, як я займаюся і теж захопився, зараз граємо разом. Отримую задоволення від гри», – поділився барабанщик оркестру «Little band» Данило Варфоломієв. 

 Успіхи юних музикантів не залишилися поза увагою обласної та міської влади. Радник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Юрій Голик та радниця міського голови Дніпра Яніка Мерило подарували «Little band» сучасну барабанну установку.

 «Я брав участь у телевізійному талант-шоу. Там спробував грати на  спеціальному електронному барабані, «SPD-шка» називається. На нього можна завантажувати різні мелодії і потім грати. Це круто, тепер і в нашій школі  є таке. Я прагну розвиватися і стати успішним музикантом», – сказав Данило Варфоломієв.  

 Загалом у Дніпровській музичній школі №6 – три оркестри. У 2018-му вони здобули три перших місця всеукраїнського оркестр-фестивалю.  

«Ми хочемо, аби наші діти розвивалися і мали захоплення. Тому подарували оркестру «Little band» сучасний музичний інструмент. Готові й надалі підтримувати обдарованих хлопців та дівчат. Другий рік поспіль організовуємо обласний фестиваль «Z_ефір». Він об’єднує тисячі талантів з усієї області. Завдяки фесту ми знайомимося з унікальними дітьми нашого регіону», – розповів радник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Юрій Голик. 

 У Дніпровській музичній школі №6 – 455 учнів.    

 Дніпровський дитячий оркестр «Little band» отримав сучасну барабанну установку

 Подарунок – від обладміністрації та міської ради Дніпра

Юні музики майстерно грають у жанрах поп, рок, джаз, свінг та фьюжн

 Перемагають на всеукраїнських та обласних конкурсах

 Володимир Марховський: «У нашому оркестрі 28 дітей. Всі вони докладають колосальних зусиль, аби так круто грати. Я радий робити сучасні композиції і аранжування для них»

 В оркестрі – дівчата та хлопці від 7 до 15 років

Грають на саксофонах, флейтах, трубах, гітарах, фортепіано та ударних

 Юлія Панорко: «Мені дуже подобається, тут особлива атмосфера. Ми всі дружимо і любимо музику»

 Гордість колективу – барабанщики брати Варфоломієви

 Данило Варфоломієв: «Я брав участь у телевізійному талант-шоу. Там спробував грати на  спеціальному електронному барабані, «SPD-шка» називається. На нього можна завантажувати різні мелодії і потім грати. Це круто, тепер і в нашій школі  є таке. Я прагну розвиватися і стати успішним музикантом»

Загалом у Дніпровській музичній школі №6 – три оркестри

Юрій Голик: «Ми хочемо, аби наші діти розвивалися і мали захоплення. Тому подарували оркестру «Little band» сучасний музичний інструмент. Готові й надалі підтримувати обдарованих хлопців та дівчат»

 У Дніпровській музичній школі №6 – 455 учнів

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux