Опубліковано 12 березня 2021 року, 12:30

У Дніпропетровській ОДА пройшов творчий вечір відомого письменника, бізнесмена і блогера Дмитра Томчука 

У Дніпропетровській облдержадміністрації пройшов творчий вечір блогера, підприємця і письменника Дмитра Томчука. Його книга «Тут клює» стала бестселером. У ній – чесна розповідь про реалії українського бізнесу. 

«Знову відкриваємо двері ДніпроОДА для цікавих та душевних творчих вечорів. Запрошуємо мешканців області на спілкування з відомими українськими авторами, письменниками, акторами. Для всіх бажаючих – безкоштовні презентації та автограф-сесії», – зазначила заступниця голови Дніпропетровської ОДА Ольга Горб. 

Найперше Дмитро Томчук розповів, для чого написав бізнесову книгу. Зізнався, назбиралося багато історій. Друзі порадили об’єднати їх та видати.

А ще поділився досвідом. «Без купюр» про свій шлях від звичайного студента до засновника великого інвестиційного фонду. Каже, було непросто. На власній фірмі перший час доводилося бути і за директора, і за бухгалтера, і за прибиральника. Далі вдалося знайти місця де «клює».

«Моя книга автобіографічна, філософська, приправлена гумором. «Тут клює» серед рекомендованої літератури для топ-менеджерів великих компаній. А написав її, бо хочеться,  щоб люди у нашій країні ставали заможнішими», – сказав Дмитро Томчук. 

Були часи, коли майбутній підприємець працював нічним продавцем, торговим представником, менеджером з продажу меблів. Перший «бізнес» організував ще старшокласником. З другом возили з Вінниці до Бердичева газети з ТВ-програмою.

Дмитро Томчук озвучив один із лайфхаків, як заробити гроші.

«Напишіть книжку про своє життя та опублікуйте її.  Я додатково тепер щомісяця отримую кошти, розміром трохи вище середньої пенсії. Непоганий, а головне пасивний дохід», додав бізнесмен. 

Один із примірників своєї книги автор підписав для буккросингу Дніпропетровської ОДА. 

«Коли Дмитро починає розповідати свої історії, я згадую десятки своїх. Ще цікаві його думки щодо бізнес-освіти молодого покоління», – поділилася учасниця творчої зустрічі Світлана Кульбашна. 

«Дмитро дивовижний мотиватор. Я порадила своїм дітям почитати його книгу. Сподіваюся, виростуть успішні бізнесмени», – додала учасниця творчої зустрічі Марина Рябова.

Наприкінці зустрічі Дмитро Томчук дав автографи усім бажаючим та сфотографувався на згадку.

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux