Опубліковано 29 жовтня 2021 року, 11:30

У Дніпрі облаштовують перший центр для надання соціальних та адміністративних послуг

У Дніпрі облаштовують центр з надання послуг соціального характеру та адміністративних сервісів. Він працюватиме у форматі «прозорого офісу». Під сучасний open space нині реконструюють колишню будівлю Індустріального райвиконкому. Про це повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.

«Робимо систему надання адмінпослуг більш зручною та доступною. Аби мешканці Дніпропетровщини могли отримати будь-які сервіси швидко та без черг. У сучасних та комфортних умовах», – сказав Валентин Резніченко. 

Центр створюють у Дніпрі на Слобожанському проспекті. Роботи – за програмою Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

«Це дуже важливий інфраструктурний проєкт. Потрібний мешканцям Дніпра. Містяни зможуть отримати сотні державних послуг в одному місці», сказав заступник міського голови, директор департаменту соціальної політики Дніпровської міської ради Едуард Підлубний.

Дніпрянка Наталія Муравська каже – раніше за різними довідками та документами доводилося бігати по усьому місту. Тож дуже чекає на відкриття «прозорого офісу».

«Зручно, що все буде в одній будівлі. Не треба шукати, куди саме звернутися, де знаходиться та чи інша інстанція. І розташування вдале – проспект, транспортна розв’язка», – поділилася Наталія Муравська.

Нині у розпалі – масштабне перевтілення колишньої будівлі Індустріального райвиконкому. Підрядники утеплюють фасад, працюють над покрівлею, монтують інженерні мережі та готують до запуску систему опалення.

«Усередині все кардинально зміниться. На першому та другому поверхах не буде жодних перегородок. Усе відкрито, доступно та максимально зручно. Для відвідувачів з інвалідністю змонтуємо ліфти, підйомники та пандуси», – розповів представник підрядної організації Євген Лубенець. 

На перших двох поверхах адміністратори прийматимуть відвідувачів. На третьому та четвертому облаштують офіси.

Під одним дахом можна буде отримати усі найпопулярніші послуги соціального характеру та адміністративні сервіси. Наприклад, зареєструватися за місцем проживання, оформити паспорт, субсидію.

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux