Опубліковано 22 березня 2019 року, 13:30

«Живі» кошти: мешканцям Дніпропетровщини нагадують головні принципи монетизації субсидій

У березні стартувала монетизація субсидій. Мешканці Дніпропетровщини, які оформили держдопомогу в 2018 році, почали отримувати «живі» гроші. Їх необхідно витратити на оплату комунальних послуг, інакше держдопомогу скасують. Про це нагадали під час прес-конференції у Дніпропетровській облдержадміністрації.

 «Громадяни, які оформили субсидію у 2018 році, зараз отримують її готівкою. Пенсіонерам видають кошти разом із пенсією. Усім іншим – у відділенні Ощадбанку в зручний час. Працівники банку відразу пропонують людям оплатити «живими» грішми комунальні послуги», – розповіла начальник відділу департаменту соціального захисту населення Дніпропетровської ОДА Олександра Довидовська.

 Отримані «живі» кошти варто витратити саме на оплату комунальних послуг, наголосила вона.

«Важливо вчасно платити за отриманий природний газ та взагалі всі комунальні послуги. Якщо субсидіанти матимуть борг на понад 340 гривень, то їм не призначать субсидію на наступний період», – сказав начальник Дніпропетровського відділу реалізації природного газу «Дніпропетровськгаз збут» Владислав Вітютін.

Мешканці області, які оформили субсидію в 2018 році, у травні ще раз подаватимуть документи на неї. Якщо вони не матимуть боргу, більшого за встановлену суму, то й надалі без проблем отримуватимуть держдопомогу.

Олександра Довидовська нагадує, що ті, хто подав документи на субсидію у 2019 році, не отримують «живі» кошти. Їх автоматично перераховують на оплату комунальних послуг.

 У Дніпропетровській ОДА – прес-конференція щодо монетизації субсидій

Говорять про «живі» гроші

«Пенсіонерам видають кошти разом із пенсією. Усім іншим – у відділенні Ощадбанку в зручний час», – начальник відділу департаменту соціального захисту населення Дніпропетровської ОДА Олександра Довидовська

 Отримані «живі» кошти варто витратити на оплату комунальних послуг

 «Якщо субсидіанти матимуть борг на понад 340 гривень, то їм не призначать субсидію на наступний період», – начальник Дніпропетровського відділу реалізації природного газу «Дніпропетровськгаз збут» Владислав Вітютін

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux