Опубліковано 03 червня 2019 року, 12:30

Заклад нового покоління: Дніпропетровська ОДА завершує реконструкцію опорної школи у Магдалинівці – Валентин Резніченко

Яскраві класи з інтерактивними дошками, зручні меблі, гурток робототехніки, інклюзивно-ресурсний центр і сучасний стадіон. Все – для учнів Магдалинівської опорної школи. Європейські умови навчання для понад 600 дітей створює Дніпропетровська облдержадміністрація. Роботи – на фініші. Про це повідомив очільник регіону Валентин Резніченко. 

 «Сучасні, комфортні, технологічні – такими мають бути школи Дніпропетровщини. Десятки років навчальні заклади не бачили капітального ремонту – стали вкрай некомфортними, холодними та сірими. Обладміністрація докорінно змінює ситуацію. Вже чотири роки поспіль  реконструюємо основні та опорні школи регіону. Від кожної залишаємо тільки несучі стіни та юридичну адресу. Все інше – нове, яскраве, сучасне», – розповів голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко. 

 «Перезапустили» й опорну школу в Солоному. 40-річну триповерхову будівлю тепер не впізнати – там нові вікна, дах та двері. Всередині – затишні коридори із новими меблями, яскраві класи із сучасним обладнанням.

«Коли роботи тільки починались, я не вірила у кінцевий результат, – зізнається директор Магдалинівської опорної школи Тетяна Полякова. – А зараз картинка, що була на папері, втілюється в життя. Ми вже працюємо в дуже комфортних умовах. Навіть в порівнянні із міськими школами».

 Реконструкція навчального закладу нині на фініші – підрядники завершують облаштування спортивної зали та внутрішнього подвір’я, обшивають фасад різнокольоровою фіброплиткою.   

«Нам дуже хотілося оновлення школи. Мріяли, щоб узимку в класах було тепло. Ремонтники утеплили будівлю. Вже цієї зими ми відчули результат – було затишно й комфортно, і зовсім не холодно», – сказала учениця 10-го класу Магдалинівської опорної школи Вікторія Сабренко. 

 Осучаснили й наповнення школи – встановили буккросинг, відкрили школу робототехніки та інклюзивно-ресурсний центр для розвитку особливих дітей.

 «Школа мені дуже подобається. У кожному класі – інтерактивна дошка. Все набагато краще, ніж було. Мені іноді навіть не хочеться йти додому, так тут добре», – сказав учень 5 класу Магдалинівської опорної школи Денис Тихий. 

 У Магдалинівській опорній школі – понад 600 дітей.

 Дніпропетровська ОДА завершує реконструкцію опорної школи у Магдалинівці

 40-річну триповерхову будівлю тепер не впізнати –…

 …там нові вікна, дах та двері

Сучасне обладнання

Тетяна Полякова: «Коли роботи тільки починались, я не вірила у кінцевий результат»

 Реконструкція навчального закладу нині на фініші

Підрядники завершують облаштування спортивної зали та внутрішнього подвір’я

 Обшивають фасад різнокольоровою фіброплиткою

Вікторія Сабренко: «Нам дуже хотілося оновлення школи. Мріяли, щоб узимку в класах було тепло. Ремонтники утеплили будівлю. Вже цієї зими ми відчули результат – було затишно й комфортно, і зовсім не холодно»

  Осучаснили й наповнення школи

 Встановили буккросинг

 Відкрили школу робототехніки,…

…інклюзивно-ресурсний центр для розвитку особливих дітей

 Денис Тихий: «Школа мені дуже подобається. У кожному класі – інтерактивна дошка. Все набагато краще, ніж було. Мені іноді навіть не хочеться йти додому, так тут добре»


Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux