Опубліковано 05 червня 2018 року, 09:30

Вперше за роки незалежності у Слобожанському зводимо багатоповерхівку під соціальне житло – Валентин Резніченко

У Слобожанській громаді зводять сучасну та комфортну дев’ятиповерхівку. У новеньких квартирах житимуть люди, які стояли в черзі на отримання житла. Нині підрядники зводять вже восьмий поверх будівлі та утеплюють фасад. Про це повідомив голова ДніпроОДА Валентин Резніченко. 

«Слобожанська громада – одна з лідируючих в Україні, адже вона активно розвивається. У 2016 році Президент України Петро Порошенко відкрив там сучасний дитсадок на 220 місць, зведений «з нуля». Нині поруч будуємо спорткомплекс та девятиповерхівку для 106 родин, які стоять в черзі на отримання житла. Все це – результат реформи децентралізації», – розповів Валентин Резніченко. 

Підрядники вже звели сім поверхів будинку для черговиків, встановили там вікна, частково облаштували електромережу, індивідуальне опалення, водопостачання, вентиляцію та каналізацію. Нині взялися за будівництво восьмого поверху, утеплюють фасад, в квартирах укладають плитку та шпаклюють стіни. Пізніше клеїтимуть шпалери, встановлять сантехніку і кухонні плити. У кожному з двох під’їздів будуть теплові насоси, ліфти та підйомники.

«Житло в цьому будинку отримають 106 сімей воїнів АТО, вчителів, медиків, багатодітних, інвалідів, одиноких матерів, дітей-сиріт. Для них створять всі умови. Можна буде просто заходити до квартири і жити», – сказала представник виконкому Слобожанської селищної ради Таміла Жорняк.

Загальна площа новобудови – понад 10 тис. квадратних метрів. У ній буде 54 однокімнатні, 34 двокімнатні та 18 трикімнатних квартир.

«Я живу у Слобожанському скільки себе пам’ятаю. Тут народилась моя донька. Наша родина у черзі на житло вже понад 10 років. Квартира у новому будинку – це мрія. Дуже сподіваємось, що вона здійсниться у найближчий час», – сказала місцева мешканка  Катерина Коломоєць.

Поруч з будинком облаштують дитячі майданчики, заасфальтують доріжки та висадять дерева. Всі роботи планують завершити у 2018 році. 

У Слобожанському – зводять дев’ятиповерхівку під соціальне житло

 Вже зводять восьмий поверх будівлі

 утеплення фасаду

«Житло в цьому будинку отримають 106 сімей воїнів АТО, вчителів, медиків, багатодітних, інвалідів, одиноких матерів, дітей-сиріт», », – сказала представник виконкому Слобожанської селищної ради Таміла Жорняк

 встановили вікна

 внутрішні роботи

 «Квартира у новому будинку – це мрія», – сказала місцева мешканка  Катерина Коломоєць

 Завершити всі роботи планують до кінця року

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux