Опубліковано 04 грудня 2018 року, 10:30

В Апостолівській опорній школі №1 створюємо сучасний, комфортний і цікавий простір – Валентин Резніченко

Енергоефективність, сучасне обладнання, мотивуючий простір, безбар‘єрність. За такими принципами Дніпропетровська ОДА реконструює наймолодшу школу в Апостоловому – №1. Наразі будівельники працюють на правому крилі закладу, незабаром перейдуть на ліве. Про це повідомив очільник регіону Валентин Резніченко.  

 «Освітній простір має бути сучасним, комфортним і цікавим. На цьому акцентує Президент України Петро Порошенко. З урахуванням цих вимог на Дніпропетровщині реконструюємо більше 30 основних і опорних шкіл. Після оновлення в них зможуть впроваджувати різні варіанти організації навчання, тут орієнтуватимуться на потреби кожної дитини, на її індивідуальність», – зазначив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко. 

Сучасний мотивуючий простір створюють в Апостолівській опорній школі №1. Хоча закладу всього 35 років, він мав достатньо проблем. Взимку у класах було холодно, під час великих злив протікав дах, а старі вікна погано утримували тепло.

«Наша школа – наймолодша в Апостоловому. Тому ми дуже раді, що саме нам випав бонус у вигляді реконструкції. Ми чекали цього. Наші учні мають навчатися й виховуватися в комфорті, добрі, теплі і злагоді», – зазначила заступник директора з навчально-виховної роботи Ірина Трусій.  

Наразі тривають роботи на правому крилі школи. Підрядники майже перекрили дах, продовжують утеплювати фасад. Енергоефективні заходи дозволять заощаджувати на опаленні та подовжити строк експлуатації будівлі.

Замінені вікна та комунікації, змонтована система опалення, на часі – оздоблювальні роботи.

 «Разом з учнями маємо нагоду спостерігати, як змінюється наша школа. Звичайно, це радість для нас. Мріяли, аби заклад перетворився на комфортний. Мрії здійснюються», – поділилася вчитель початкових класів Тетяна Бірюч. 

На фініші роботи у вестибюлі. Учні сподіваються, уже незабаром водитимуть у холі новорічний танок навколо ялинки.

З нового року підрядники обіцяють перейти на ліве крило школи.

«Радий з того, що ремонт розпочався. Завжди мріяв, щоб наша школа стала кращою. У ній навчатимуться найкращі діти», – переконаний чотирикласник Олександр Несен. 

«Мрію, щоб школа стала комфортною. Щоб я ходила до неї з радістю, як на свято», – сказала дев’ятирічна Софія Губа. 

У школі оновлять малий і великий спортзали, на подвір’ї замість порепаного асфальту укладуть різнокольорову плитку.

«Хочеться, щоб у школі було необхідне обладнання для навчання, світлий спортзал, затишні класи. Щоб вона була красивою і зсередини, і зовні», – розказала восьмикласниця Ольга Зінченко. 

За проектом, і реконструкція пришкільного стадіону. На новий спортоб’єкт чекають не тільки учні школи, а й всі мешканці Апостолового. Він буде доступним для всіх.

В опорній школі №1 Апостолового більше 700 учнів. У зв’язку з реконструкцією діти навчаються у дві зміни: 1-5 класи – в першу, 6-11 – у другу.

Сучасне середовище створюють в Апостолівській опорній школі №1.

 «Наша школа – наймолодша в Апостоловому. Тому ми дуже раді, що саме нам випав бонус у вигляді реконструкції. Ми чекали цього. Наші учні мають навчатися й виховуватися в комфорті, добрі, теплі і злагоді», – зазначила Ірина Трусій.

Такою школа буде за проектом.

Триває утеплення закладу.

 Перекривають дах.

Наразі роботи  на правому крилі.

Всередині - оздоблювальні роботи.

Замінили систему опалення....

... та вікна.

 Класи майже готові.

«Разом з учнями маємо нагоду спостерігати, як змінюється наша школа. Звичайно, це радість для нас. Мріяли, аби заклад перетворився на комфортний. Мрії здійснюються», – поділилася Тетяна Бірюч.

Вестибюль розширили.

«Радий з того, що ремонт розпочався. Завжди мріяв, щоб наша школа стала кращою. У ній навчатимуться найкращі діти», – переконаний Олександр Несен.

У школі створють комфортний, креативний і мотивуючий простір.

Поки триває ремонт, діти навчаються у дві зміни.

«Мрію, щоб школа стала комфортною. Щоб я ходила до неї з радістю, як на свято», – сказала Софія Губа.

В опорній школі №1 Апостолового – більше 700 учнів.

«Хочеться, щоб у школі було необхідне обладнання для навчання, світлий спортзал, затишні класи. Щоб вона була красивою і зсередини, і зовні», – розказала Ольга Зінченко.

Школу обшиють яскравим енергоефективним фасадом.

На Дніпропетровщині реконструюють більше 30 основних і опорних шкіл.


Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux