Опубліковано 25 січня 2019 року, 09:30

Увага! Оголошується конкурс на участь у проекті "Сприяння розвитку соціальної інфраструктури"

Український фондом соціальних інвестицій (далі – УФСІ) та німецький державний банк розвитку KfW підписали Окрему угоду до Фінансової та Проектної угоди від 19 квітня 2018 року, якою передбачено надання Урядом Німеччини гранту для реалізації проекту “Сприяння розвитку соціальної інфраструктури, УФСІ VI”, на створення соціального житла для внутрішньо переміщених осіб та розвиток інфраструктури (школи, дитсадки) у населених пунктах Дніпропетровської, Харківської, Запорізької областей та підконтрольних Україні районах Донецької та Луганської областей.

Проект буде реалізовуватися протягом трьох років.

Термін подання документів для участі у конкурсному відборі почався у січні 2019 року та триватиме до 11 березня 2019 року.

За кошти гранту передбачається реалізувати в громадах низку мікропроектів, у рамках яких буде проведено ремонтні роботи у закладах соціального призначення.

Детальніше про умови конкурсу та перелік необхідних документів за посиланням: http://www.new.usif.org.ua/news/145

Довідка: Український фонд соціальних інвестицій (УФСІ) є неприбутковою організацією, що створена з метою підтримки найменш соціально захищених верств населення, а також ініціатив територіальних громад і громадських організацій. Фонд було створено у 2000 році Постановою Кабінету Міністрів України. Згідно з Постановою Кабміну діяльність Фонду може фінансуватися за рахунок коштів донорів, благодійних внесків та інших джерел, не заборонених законодавством України. Донорами УФСІ є Світовий банк, Європейський Союз, Уряд Німеччини (KfW), Уряд Великої Британії (DFID), Уряд Швеції (Sida), Уряд Японії (JSDF), Фонд імені Чарльза Стюарта Мотта, Канадське агентство міжнародного розвитку, Міжнародний фонд «Відродження», Програма розвитку ООН.

На території Дніпропетровської області з 2015 року УФСІ вже реалізуються проект “Сприяння розвитку соціальної інфраструктури, УФСІ V”, в рамках якого впроваджуються 11 мікропроектів у містах Павлоград, Кам’янське, Верхньодніпровськ, Вільногірськ, Верхівцеве, с. Чумаки: 5 житлових приміщень, 1 дитячий садок, 4 школи та 1 інтернатний заклад.

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux