Опубліковано 15 січня 2019 року, 13:30

Успішні водні проекти регіону Дніпропетровська ОДА презентує на міжнародному форумі Waste Water Management-2019

Водна галузь Дніпропетровської області: на шляху від програм до реалізованих проектів. Успішні практики Дніпропетровська ОДА планує презентувати у столиці на міжнародному форумі Waste Water Management-2019. До участі запрошуються всі бажаючі. 

 «На Дніпропетровщині поліпшуємо екологічну ситуацію. За останні чотири роки спостерігається зменшення техногенного навантаження на навколишнє середовище області за різними показниками. Зокрема, обсяг скидів стічних вод підприємств зменшився на 43%. Окремий акцент робимо – на покращенні роботи водоканалів та насосно-фільтрувальних станцій. Про успішні водні проекти регіону розкажемо в Києві на міжнародному форумі», – зазначив директор департаменту екології та природних ресурсів Дніпропетровської ОДА Руслан Стрілець. 

Під час форуму Дніпропетровська ОДА проведе семінар і панельну дискусію.

До участі запрошуються екологи, директори з охорони навколишнього середовища, керівники лабораторій промислових підприємств і водоканалів, очільники департаментів екології міст,  громадські екологічні організації.

Участь безкоштовна, потрібно лише зареєструватися

Waste Water Management-2019 – міжнародний форум, на якому презентують обладнання та технології для поводження з муніципальними та промисловими стічними водами. Він має стати платформою для залучення в галузь інвестицій.

Серед тематичних розділів – реформи законодавства у сфері поводження зі стічними водами, інвестиційні потреби та фінансування проектів у галузі водопостачання та водовідведення, сучасна техніка для очищення трубопроводів каналізаційних мереж, колодязів, відстійників, системи обліку, моніторингу, автоматизації та диспетчеризації та ін.

Також учасники форуму обговорять такі нагальні теми, як вода в промисловості, локальні очисні споруди, інструменти Prozorro для водоканалів та їхніх постачальників, юридичні послуги, кадровий сервіс.

Форум запланований на 9-10 квітня 2019 року і відбудеться за адресою: Київ, Пр.Перемоги, 40б.

Додаткова інформація – за e-mail: events@wwm-expo.com.

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux