Опубліковано 14 листопада 2018 року, 11:30

У Слобожанському завершуємо будівництво дев’ятиповерхівки під соціальне житло – Валентин Резніченко

Будівництво девятиповерхового будинку у центрі Слобожанської громади – на фініші. Вже виконали майже 90% робіт. Підрядники завершують оздоблювальні роботи всередині будинку, утеплюють та фарбують фасад, облаштовують прилеглу територію. Квартири в новобудові отримають 106 родин черговиків. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

«Поштовх масштабному будівництву в області дала ініційована Президентом України Петром Порошенком реформа децентралізації, – зазначив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко. - Для 15-тисячної Слобожанської об’єднаної територіальної громади поява соціального житла була нагальною потребою. Місцеві десятиліттями стояли у черзі на отримання квартир. Завдяки цьому проекту зможемо забезпечити житлом 106 родин».

 Сучасна новобудова зросла у Слобожанському на місці пустиря. Нині дев’ятиповерхівка – на останній стадії будівництва.

 «Вже звели усі дев’ять поверхів будинку, завершили утеплення цокольного поверху та покрівельні роботи, встановили вікна. Усередині майже готова розводка мереж водопостачання, опалення, каналізації та вентиляції. Зараз працюємо над зовнішнім оздобленням фасаду. Використовуємо для цього мінеральну вату з декоративним покриттям. Завершуємо асфальтувати основну в’їзну дорогу», - розповів представник підрядної організації Денис Кононов.

В обох під’їздах вже змонтували ліфти. У квартирах завершують укладати кахлі та лінолеум, клеїти шпалери. Помешкання здадуть в експлуатацію з повним внутрішнім оздобленням.

Будинок віддадуть під соціальне житло. Безкоштовні квартири отримають черговики.

«Багато людей не мають можливості самостійно купити житло. Незабаром цей будинок прийме щасливі родини, які нарешті зможуть здійснити свою мрію. Поява соціального житла дуже важлива для розвитку селища. Адже люди будуть залишатися  тут жити і розвивати свою рідну громаду», - зазначила начальник відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Слобожанської селищної ради Таміла Жорняк.

 Із нетерпінням чекає на завершення робіт родина Деревянко. Більше 10 років вона  перебуває на квартирному обліку, чекає своєї черги на отримання житла.

«Мешкаємо у Слобожанському майже 30 років. Тут зявилися на світ дві мої донечки. Зараз найзаповітніша мрія - забезпечити дітям комфортне життя. Дуже радіємо з того, що незабаром вїдемо у новеньку квартиру. Коли будівництво тільки розпочалось, були вагання: чи доведуть його до кінця. А зараз бачимо, що мрії здійснюються» - зізналась Вікторія Деревянко.

Поруч із будинком вже працює новий дитячий садочок на 220 місць. Нині там добудовують сучасний спорткомплекс.  

Робітники працюють над фасадом

Облаштування прилеглої території триває

Вже асфальтують основну в’їзну дорогу

Усередині завершують оздоблювальні роботи

Укладають лінолеум…

 …та кахлі

Мешканка Слобожанського Вікторія Деревянко: «Мріємо, що незабаром в’їдемо у новеньку квартиру»

Квартири передадуть власникам вже з повним оздобленням

 Житло отримають черговики

 Поруч із будинком – дитячий садочок та спорткомплекс

Багатоповерхівка майже завершена

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux