Опубліковано 30 жовтня 2018 року, 13:30

У міграційній службі Соборного району Дніпра можна отримати біометричний паспорт у зручний час і без черг (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Оформлення українського паспорту у формі ID-картки, отримання документів для виїзду за кордон, вклеювання фото, набуття громадянства, документування іноземців – ці та інші послуги стали ближчими для мешканців Дніпра. Міграційна служба Соборного району міста переїхала у нове приміщення, яке облаштоване всім необхідним для комфортного обслуговування громадян. 

«Нині державні установи, які надають адміністративні послуги населенню, переходять на інший зразок роботи. Не стоїть осторонь й  міграційна служба й постійно удосконалюється. Приклад – Соборний районний відділ Головного управління Державної міграційної служби України у Дніпропетровській області. Він переїхав із маленького напівтемного приміщення в комфортне і світле. Тут все зроблено для людей», – зазначила начальник управління взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи Дніпропетровської ОДА Ірина Федорчук. 

У Дніпрі Соборний районний відділ міграційної служби раніше розміщався у приміщенні райвідділу поліції.

Тепер у нього нова адреса – пл.Шевченка,7, на другому поверсі Соборної райради.

Єдиний простір.

Служба має чіткий поділ на зони –

…інформаційна рецепція…

…зона очікування…

…обслуговування клієнтів.

«У новому приміщенні – нова якість послуг. Тут оформлюватимемо й видаватимемо ID-картки, закордонні паспорти. Тут же – вклеювання фото, набуття громадянства, документування іноземців та багато іншого. Сучасний офіс – для комфорту та зручності громадян, крім того, він доступний для людей з інвалідністю», – наголосила начальник Соборного райвідділу ГУ Державної міграційної служби України у Дніпропетровській області Вероніка Тарасова.  У кабінках працюють три станції з видачі «біометрії».

«Перше враження – немає черги. І це радує. Можна взяти талон, підійти на зазначений час і отримати послугу спокійно, без нервів. Тут же нададуть і консультацію. Все чисто, красиво», – поділилася  мешканка Дніпра Наталія Калугіна, яка прийшла до нового офісу оформити закордонний паспорт. 

Електронна система допомагає розподілити чергу та регулювати навантаження спеціалістів.

Термінал електронної черги видає квиток, який можна отримати за принципом «мінімум дотиків».

А можна бронювати необхідний день та годину для подачі документів.

Оплата послуг – на місці.

Комфортні умови й для перебування найменших клієнтів. Для них – baby-куточок з іграшками та розмальовками.

«Шикарний офіс. Сподіваюся, він працюватиме як сервісний центр. Бажаю, аби  він вирішив проблему черг», – побажав дніпрянин Степан Бояринцев, який подав заяву на отримання дитячого біометричного закордонного паспорту. 

Загалом у колективі 12 фахівців.

Міграційна служба Соборного району Дніпра тепер під одним дахом з іншими службами. Зокрема, тут можна взяти довідку про місце реєстрації або перевірити себе в реєстрі виборців. 

Соборний райвідділ ГУ Державної міграційної служби України у Дніпропетровській області оформлює в місяць близько 400 ID-карток і майже 800 біометричних закордонних паспортів.

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux