Опубліковано 08 червня 2018 року, 12:00

У Кривому Розі реконструювали сквер біля палацу культури «Карачуни» – Валентин Резніченко

У Кривому Розі реконструювали сквер біля палацу культури «Карачуни». Він перетворився на затишне місце відпочинку – із арками, лавочками, газонами. На фініші капітальний ремонт й будівлі палацу, повідомив голова ДніпроОДА Валентин Резніченко. 

«Президент України Петро Порошенко підкреслює: одна з наших головних задач– оновлення інфраструктури. На Дніпропетровщині ремонтуємо дороги, садочки, школи, лікарні, парки. Над масштабними проектами працюємо в команді з місцевими громадами. Один із прикладів – палац культури «Карачуни» у Кривому Розі та сквер поряд із ним», - зазначив Валентин Резніченко.

Реконструкцію скверу вже завершили. Тепер замість занехаяної клумби – затишне місце відпочинку. Доріжки виклали декоративною плиткою, обладнали освітлення. Встановили понад 90 лавочок, найдовша з яких – 70 метрів. Прикрасили сквер 15-ма дерев’яними арками. Висадили газони, дерева та кущі.

«Запропонував ідею реконструкції скверу та палацу культури, її жваво підтримала ДніпроОДА. Взялися за реалізацію проекту восени 2017-го, - сказав народний депутат з Кривого Рогу Костянтин Усов. -  Вже відкрили сквер - влаштували родинний фестиваль з аніматорами та смаколиками. Сподіваюся, це місце стане культурним серцем житлового масиву та улюбленим для відпочинку криворіжців». 

Поряд зі сквером завершують капітальний ремонт будинку культури «Карачуни». Підрядники вже повністю оновили фасад – його утеплили та пофарбували. Старі вікна замінили на нові, енергозберігаючі. На фініші – внутрішні роботи. Там вже оновили всі кабінети. Відремонтували головну сцену та глядацький зал, встановили там нові меблі та апаратуру. Нині підрядники перевіряють систему пожежної сигналізації.

«Цьогоріч нашому палацу культури виповнюється 60 років. За цей час капремонту не було жодного разу. Здається, на фоні заднього фасаду можна було знімати фільми про війну, - зазначила директор палацу культури «Карачуни» Оксана Руденко. – Закінчення робіт очікують педагогічний колектив, діти, батьки. Палац культури дуже необхідний, адже він єдиний на весь район». 

У палаці культури «Карачуни» займається понад 250 дітей. Там працюють хореографічний, вокальний, цирковий, театральний гуртки.

Цей палай культури – єдиний на житловому масиві «Карачуни»

Ремонт – довгоочікуваний

Вже відремонтували сквер біля палацу культури. Доріжки виклали плиткою,..

 встановили дерев’яні арки,..

 освітлення,..

лавки

 Завершують ремонт й самого палацу культури. Фасад вже осучаснили

У палаці культури «Карачуни займається понад 250 дітей.

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux