Опубліковано 05 грудня 2018 року, 10:30

У Кривому Розі капітально відремонтували дві вулиці і проспект – Валентин Резніченко

У Кривому Розі капітально відремонтували три провідні дороги. З новим покриттям вулиці Колачевського і Толстого та проспект 200-річчя Кривого Рогу. Загалом у 2018 році привели до ладу 130 шляхів всередині населених пунктів. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.  

«Реформа децентралізації, ініційована Головою держави Петром Порошенком, – одна з найуспішніших в Україні. Хоча вона ще триває, її результати вже відчутні в різних сферах. Розвиток дорожньої інфраструктури – не виняток. На Дніпропетровщині якісний асфальт укладають як на траси національного значення, так і всередині населених пунктів. Мешканці й гості області мають пересуватися дорогами європейської якості», – наголосив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко. 

У Кривому Розі з новим покриттям три дороги. Одна  них – найдовша в Тернівському районі міста, названа на честь рудопромисловця Сергія Колачевського.

«Ця вулиця була жахлива – зараз любо глянути. Якби всі дороги були такими. Подейкують, що у Кривому Розі дороги нікудишні. То все неправда. Уже добре їздити містом», – розказав водій Василь Нечай. 

Капітально відремонтована й вулиця Толстого, що в Центрально-міському районі.

«Була то яма, то канава. Перечіпалася скрізь і всюди, – пригадала місцева мешканка Таїсія Бєркут. – Тепер по цій вулиці буквально лечу. Тільки-но була вдома – а вже біля церкви. Дорога просто шикарна». 

Не впізнати й найінтенсивнішу магістраль міста – проспект 200-річчя Кривого Рогу.

«Мешкаю на цій вулиці давно. Вона кардинально поінакшала. На проїжджій частині якісне покриття, облаштовані пішохідні доріжки. Вулиця оформлена естетично. Між собою називаємо її «маленьким бродвейчиком», – розповіла місцева мешканка Валентина Кожушна. 

У 2018 році Дніпропетровська ОДА капітально відремонтувала 130 доріг в межах населених пунктів. На ремонт з обласного бюджету виділили рекордну суму – майже 1 млрд грн.

На покриття – п'ятирічна гарантія. Головна вимога до дорожників – якість робіт. Усунення дефектів – коштом підрядників.


У Кривому Розі відремонтували...

...вулицю Сергія Колачевського.

 Це колишня вулиця 23 лютого.

Тепер не тільки з новою назвою, а й з новим покриттям.

«Ця вулиця була жахлива – зараз любо глянути. Якби всі дороги були такими. Подейкують, що у Кривому Розі дороги нікудишні. То все неправда. Уже добре їздити містом», – розказав Василь Нечай.

Якісно змінилася...

... і вулиця Толстого.

Вона - у Центрально-міському районі міста.

До цього не було жодного капремонту.

«Була то яма, то канава. Перечіпалася скрізь і всюди, – пригадала Таїсія Бєркут. – Тепер по цій вулиці буквально лечу. Тільки-но була вдома – а вже біля церкви. Дорога просто шикарна».

Як нова копійка...

...проспект 200-річчя Кривого Рогу.

Це найжвавіша магістраль міста.

Місцеві між собою називають її ...

...

«Мешкаю на цій вулиці давно. Вона кардинально поінакшала. На проїжджій частині якісне покриття, облаштовані пішохідні доріжки. Вулиця оформлена естетично», – розповіла Валентина Кожушна.


Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux