Опубліковано 19 червня 2019 року, 13:30

У Дніпропетровській ОДА випускники «Інтернатури бізнесу» презентували власні бізнес-проекти

У Дніпропетровській ОДА завершився тренінг «Інтернатура бізнесу: збудуй свою вдалу справу!». Використовуючи отримані знання, його учасники створили власні бізнес-плани. Інноваційними мріями, які збираються втілити в життя, поділилися 35 підприємців. 

 До недавнього Андрій Дегтяр очолював одне з металургійних підприємств області. Пройшов шлях від технолога до директора заводу. Тепер отриманим досвідом хоче ділитися з іншими. Мріє відкрити бізнес з виробничого консалтингу.

 «Послуг консалтингу на ринку багато, але це зазвичай менеджмент. Я хочу зробити акцент саме на виробничий консалтинг, а таких пропозицій нині немає. Це консультації машинобудівних підприємств: як працювати краще, закріпитися на існуючих ринках або вийти на нові», - поділився учасник тренінгу Андрій Дегтяр. 

 Перші кроки в бізнесі робить і Аліса Лобода. Нині дівчина працює в компанії, що продає каву для кафе, ресторанів, готелів, офісів та бізнес-центрів. Вона має ідею унікального для Дніпра сервісу.

 «Це сервіс з обслуговування кавового обладнання. Наприклад, якщо у вашому закладі поламалася кавоварка, ми приїдемо та заберемо її на ремонт. Але при цьому дамо іншу. Тож ваша «кавова» продуктивність не впаде, а гості будуть задоволені», - розповіла учасниця тренінгу Аліса Лобода. 

Оформити ідеї у чіткі та продумані бізнес-плани підприємцям-початківцям допомогли на тренінгу «Інтернатура бізнесу: збудуй свою вдалу справу!». 

«Задача курсу - систематизувати знання та змінити мислення людей. Ми привідкриваємо «потаємні дверцята» свідомості та даємо креативні підходи. Це практичні інструменти із реальних бізнесів, які працюють», - зазначив провідний тренер Олександр Білоус.

 Практичні знання учасники тренінгу отримували протягом 10 занять. Все - безкоштовно. Наприкінці презентували власні бізнес-проекти. Два найкращі з них представлять на Міжнародному економічному форумі DEF-2019. Це проекти з організації футбольної школи та виготовлення керамічних виробів. 

 «Інтернатуру бізнесу» проводимо у Дніпропетровській ОДА вдруге. Проект, який народився у Дніпрі, вже масштабується на всю країну - ініціативу підхопили інші регіони. А тим часом «інтерни» минулого року вже показують успіхи: хтось з них «виріс» та розширив власне підприємство, хтось відкрив новий бізнес», - розповіла начальник відділу департаменту економічного розвитку Дніпропетровської облдержадміністрації Алла Кефель.

 Дніпропетровська ОДА вже готує нові тренінги для підприємців. Незабаром стартує триденна «Школа інтенсиву для бізнесу».

У Дніпропетровській ОДА пройшов тренінг для підприємців

«Інтернатуру бізнесу» відвідали 35 учасників

Навчання тривало 10 днів

 За підсумками навчання «інтерни» презентували власні бізнес-проекти…

та отримали відповідні сертифікати

Дві найкращі ідеї відібрали для презентації на масштабному економічному форумі

Дніпропетровська ОДА вже готує нові тренінги

Вже незабаром стартує «Школа інтенсиву для бізнесу»

 

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux