Опубліковано 12 вересня 2019 року, 16:00

У Дніпропетровській ОДА нагородили майже 50 тренерів та спортсменів області

В облдержадміністрації до Дня фізичної культури і спорту України відзначили кращих тренерів та спортсменів області. Загалом – майже півсотні людей. Нагороди вручив т.в.о. голови ОДА Дмитро Батура.

«Значення фізичної культури і спорту в повсякденному житті важко переоцінити. Це не тільки здоровий спосіб життя, а ще й загартування характеру і волі. Дніпропетровщина завжди славилася високими досягненнями у різних видах спорту. Велика заслуга у цьому і самих чемпіонів, і, безумовно, їхніх наставників. Бажаю їм нових перемог і злетів», – зазначив т.в.о. голови Дніпропетровської ОДА Дмитро Батура.

Серед нагороджених – тренери, спортсмени, директори ДЮСШ, президенти обласних федерацій із різних видів спорту, ветерани спорту.

«Важливо відчувати спортсмена, вміти налагодити з ним контакт, – сказав тренер збірної України з академічного веслування Анатолій Шишканов. – Тренувати одну людину і цілу команду – різні речі. Коли підбираємо гребців до «двійок», «четвірок», «вісімок», враховуємо не лише фізичні дані та ступінь підготовки, а й психологію, сумісність характерів».

Загалом у регіоні розвивають 154 види спорту.

«Наразі у збірній України – 1370 спортсменів із Дніпропетровщини, – розповів начальник управління молоді і спорту Дніпропетровської ОДА Олександр Пшеничников. – Найбільші досягнення маємо в легкій атлетиці, кульовій стрільбі, легкій стрільбі, фехтуванні, академічному веслуванні, воднолижному спорті». 

Нині в області – понад 9 тис спортивних споруд. Кожен п’ятий мешканець активно займається фізичною культурою і спортом, додав Олександр Пшеничников. Найбільш масові види – футбол, баскетбол, волейбол, легка атлетика, плавання.

«У нашому клубі – і гравці NBA, і національної збірної з баскетболу, і дітлахи-початківці. Наразі маємо більш ніж тисячу вихованців. Наші професійні гравці постійно контактують із аматорами. Проводять із дітьми спільні матчі у школах регіону, на літніх майданчиках. А ще – організовують різні майстер-класи», – поділився президент БК «Дніпро» Валерій Кондратьєв.

День фізичної культури і спорту в Україні відзначають у другу суботу вересня. Мета – залучити людей до занять спортом і фізкультурою, активного здорового способу життя.

В облдержадміністрації відзначили кращих тренерів та спортсменів області

Видатних діячів спорту привітав т.в.о. голови ОДА Дмитро Батура

«Дніпропетровщина завжди славилася високими досягненнями у різних видах спорту. Велика заслуга у цьому і самих чемпіонів, і, безумовно, їхніх наставників», – зазначив т.в.о. голови Дніпропетровської ОДА Дмитро Батура

Урочистості – до Дня фізичної культури і спорту України

«Важливо відчувати спортсмена, вміти налагодити з ним контакт», – Анатолій Шишканов

Серед нагороджених – тренери, спортсмени,..

..директори ДЮСШ, президенти обласних федерацій із різних видів спорту, ветерани спорту

Загалом у регіоні розвивають 154 види спорту

Найбільш масові – футбол, баскетбол, волейбол, легка атлетика, плавання

Активно займається фізичною культурою і спортом кожен п’ятий мешканець області

Загалом у Дніпропетровській ОДА до Дня фізичної культури і спорту України нагородили майже 50 людей

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux