Опубліковано 03 жовтня 2019 року, 12:19

У Дніпропетровській ОДА кращим освітянам регіону вручили обласну премію

Традиційно на початку жовтня в Україні віддають шану освітянам. У Дніпропетровській ОДА двадцяти кращим педагогам регіону вручили щорічну обласну премію. Із професійним святом їх привітав голова облдержадміністрації Олександр Бондаренко.

«Для мене це свято має особливе значення, оскільки в родині є педагоги. І я сам починав викладачем у Києво-Могилянській академії, – зазначив голова Дніпропетровської ОДА Олександр Бондаренко. – Важко переоцінити роль вчителя. Він – і обізнаний путівник у країну знань, і мудрий порадник. Той, хто розкриває в нас кращі чесноти і таланти. Дніпропетровщина багата на талановитих педагогів, кожен із яких виховав не одну тисячу представників різних професій, які нині розбудовують країну. Честь їм і хвала».

Щорічну обласну премію отримали вчителі, вихователі, викладачі, керівники шкіл, ліцеїв, гімназій, дитсадків, училищ, позашкільних закладів.

Вчителька Дніпропетровського обласного фізико-математичного ліцею-інтернату Тетяна Полякова викладає математику вже понад 30 років. Каже, педагогом стала за покликом серця. Зрозуміла, що це її справа, тільки-но стала біля дошки в класній кімнаті.

«Аби стати справжнім учителем, у людині має бути зібрано все: і любов до дітей, і працелюбство, і постійне прагнення до вдосконалення. Та найголовніше – вона повинна вміти передати дітям власні знання. Це дар Божий, – поділилася Тетяна Полякова. – Серед моїх учнів багато переможців олімпіад та конкурсів різного рівня. Пишаюся ними – вони всі давно для мене наче рідні діти». 

Серед заохочених – освітяни із Дніпра, Першотравенська, Кривого Рогу, Межової, Кам’янського, Павлограду, Нікополя, Марганця, Покрова, Тернівки. Відзначили і педагогів із Юр’ївського, Томаківського, Дніпровського, Васильківського, Новомосковського районів.

«Раніше служив у Збройних Силах, та останні 6 років викладаю дітям військову підготовку, – розповів заступник директора кам’янської гімназії №11  Сергій Лоза. – Насиченістю, динамічністю та напруженістю вчительська справа не відрізняється від військової. Намагаюся виховати справжніх патріотів. А ще побудувати заняття так, аби дітям було цікаво».

Загалом до Дня працівника освіти заохотили 168 кращих педагогічних працівників області.

«Професія вчителя затягує. Аби досягти високих результатів, потрібна щоденна наполеглива праця, – сказала вчителька хімії Дніпропетровського обласного медичного ліцею-інтернату Олена Роман. – У День освітян зазвичай підводимо підсумки роботи за рік. Це свято, коли бачиш щасливі усміхнені обличчя дітей, батьків, випускників минулих років».

На Дніпропетровщині – 42 тис педагогічних працівників. Із них майже сто мають почесні звання «Заслужений вчитель України» та «Заслужений працівник освіти України».

В облдержадміністрації відзначили кращих освітян області

Педагогів привітали із Днем працівників освіти

«Аби стати справжнім учителем, у людині має бути зібрано все: і любов до дітей, і працелюбство, і постійне прагнення до вдосконалення», – Тетяна Полякова

Щорічну обласну премію кращим освітянам вручив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Бондаренко

Голова Дніпропетровської ОДА Олександр Бондаренко: «Дніпропетровщина багата на талановитих педагогів, кожен із яких виховав не одну тисячу представників різних професій, які нині розбудовують країну. Честь їм і хвала»

Обласну премію отримали вчителі, вихователі, викладачі, керівники шкіл, ліцеїв, гімназій, дитсадків, училищ, позашкільних закладів із різних куточків регіону

Сергій Лоза: «Насиченістю, динамічністю та напруженістю вчительська справа не відрізняється від військової»

Лауреати отримали гравертони та Премію у грошовому еквіваленті,..

..а ще – квіти

Олена Роман: «У День освітян зазвичай підводимо підсумки роботи за рік. Це свято, коли бачиш щасливі усміхнені обличчя дітей, батьків, випускників минулих років»

Загалом щорічну обласну премію отримали 20 кращих педагогів регіону


Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux