Опубліковано 11 квітня 2019 року, 14:30

У Дніпропетровській ОДА інвест-потенціал області презентували понад 20 іноземним та вітчизняним компаніям

У Дніпропетровській облдержадміністрації презентували інвестиційний потенціал регіону. Його представили понад 20 компаніям - членам Американської торговельної палати в Україні. За круглим столом зібралися вітчизняні та закордонні інвестори. 

 «Підтримуємо кожного інвестора, котрий «заходить» на Дніпропетровщину. У 2015-му створили інвестиційний центр, який супроводжує такі проекти - від домовленостей до реалізації. Все – без бюрократії, тяганини і корупції.  Продовжуємо активну співпрацю з американською торгівельною палатою», – зазначив перший заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Олег Кужман. 

 Під час круглого столу в ОДА підприємцям розповіли про стан економіки в регіоні, стратегії подальшого розвитку, успішні бізнес-кейси та проекти.

 «Наші компанії представляють різні сектори економіки – ІТ, машинобудування, агропромисловість та інші. Активно ці сфери розвиваються і на Дніпропетровщині. Вважаю, наша зустріч принесе свої плоди», – сказала керівник департаменту із розвитку бізнесу Американської торговельної палати в Україні Наталія Червона. 

 Результатом зустрічі мають стати нові інвест-проекти, втілені в області. 

«Приємно здивував підхід до співпраці з бізнесом. Нестандартний, творчий. Це відкриває багато можливостей», – поділився директор Дніпровського офісу компанії «Укртелеком» Андрій Гарук.

 «Обладміністрація активно приваблює інвесторів. За останні роки Дніпропетровщина зробила впевнені кроки вперед. Це приємно. Сподіваюся знайти нових партнерів» – сказав заступник генерального директора компанії «Vega telecom» Владислав Цимкалов.

 До круглого столу долучилися близько 100 учасників.

У Дніпропетровській ОДА інвест-потенціал області презентували понад 20 іноземним та вітчизняним компаніям

Олег Кужман: «Підтримуємо кожного інвестора, котрий «заходить» на Дніпропетровщину. У 2015-му створили інвестиційний центр, який супроводжує такі проекти - від домовленостей до реалізації. Все – без бюрократії, тяганини і корупції.  Продовжуємо активну співпрацю з американською торгівельною палатою»

 Підприємцям розповіли про стан економіки в регіоні, стратегії подальшого розвитку, успішні бізнес-кейси та проекти

Наталія Червона: «Наші компанії представляють різні сектори економіки – ІТ, машинобудування, агропромисловість та інші. Активно ці сфери розвиваються і на Дніпропетровщині. Вважаю, наша зустріч принесе свої плоди»

 Результатом зустрічі мають стати нові інвест-проекти, втілені в області

 До круглого столу долучилися близько 100 учасників

 

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux