Опубліковано 28 листопада 2018 року, 15:30

У Дніпропетровській облдержадміністрації пройшов семінар для бухгалтерів держустанов (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Облік, звітність, тендери. У Дніпропетровській ОДА пройшов семінар для бухгалтерів держустанов. Фахівцям розповіли, які зміни чекають на них у 2019-му. Більше – у фоторепортажі облдержадміністрації.

 «На семінар зареєструвалися 850 бухгалтерів бюджетних установ. Сьогодні вони дізнаються, які зміни чекають на них у новому році, як справлятися з доданими функціями. Після завершення – сертифікати про підвищення кваліфікації», – сказала начальник відділу з питань дерегуляції бізнесу департаменту економічного розвитку Дніпропетровської облдержадміністрації Алла Кефель.

Такі семінари вже пройшли в інших містах України.

«Семінар «мандруючий». Дніпро – заключне місто. Ми вже знаємо, які питання цікавлять учасників з усієї країни. Це, наприклад, фінансові звіти. Як правильно їх складати. Далі – нові міжнародні стандарти в цьому. Зокрема, обмінні та необмінні операції», – розповів Президент ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» Аполон Позов.

Спікери семінару – люди з досвідом.

«Сьогодні говорю про бухгалтерський облік, проте з любов’ю до бухгалтерів. Ці фахівці держсектору пройшли важкий період. Останні півтора року вони постійно навчалися. Усе через новий курс країни. Хочу запевнити їх, що все зроблено вірно, а ще – додати впевненості», – зауважила доктор економічних наук Наталія Остап’юк.

Серед тем семінару – особливості розрахунку лікарняних та декретних, податковий облік в бюджетних установах, посилений контроль за додержанням законодавства про працю, ревізії.

«Розповідаємо про реформи, зміни у держсекторі, нову звітність, тендерні закупівлі електроенергії, тонкощі бухгалтерського обліку», – додала ще один спікер семінару, шеф-редактор видання «Баланс-Бюджет» Олена Афоніна.

Учасники семінару – 850 бухгалтерів з усієї області.

«Нині у бухгалтерському обліку відбувається багато нового, законодавство змінюється. Хочеться за цим встигати, бути в курсі всього. На семінар приїхала, бо хочу поглибити свої професійні знання», – сказала учасниця заходу, бухгалтер Першотравенської загальноосвітньої школи-інтернату Лариса Колєснікова.

 У новий рік – з новими знаннями.

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux