Опубліковано 31 жовтня 2018 року, 09:30

У Дніпропетровській облдержадміністрації обмінялись досвідом німецькі бізнесмени та підприємці регіону

 У Дніпропетровській ОДА відбувся німецько-український форум. Представники дванадцяти закордонних компаній поділилися власним досвідом із ведення успішного бізнесу. Вітчизняні підприємці мали нагоду налагодити співпрацю із потенційними інвесторами. До зустрічі приєдналися близько сотні бізнесменів Дніпропетровщини. 

 «Із Федеративною Республікою Німеччина Дніпропетровщина плідно співпрацює вже тривалий час. Саме німецькі партнери допомогли нам збудувати модульні містечка для переселенців з Донбасу та Криму. Постійно приймаємо німецькі делегації. Одна із гарних можливостей поглибити й розширити співпрацю та отримати інвестиції – бізнес-форум», – розповів перший заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Олег Кужман.      

Представники понад 30 промислових компаній з Дніпропетровщини зустрілися в круглій залі ОДА з німецькими колегами. Іноземні гості презентували власні фірми та поділились досвідом.      

«Ми вважаємо, що дуже важливо інвестувати в бізнес саме у цьому регіоні. Дніпропетровщина – промислове серце України. Тут потрібно займатися інфраструктурними проектами. Ми приїхали, аби знайти нових бізнес-партнерів», – сказав президент німецької компанії «Schaeffler Technologies» Лінднер Райнер. 

 На форумі презентували 12 німецьких компаній, які працюють в металургійному, гірничо-видобувному, машинобудівному та інноваційному секторах економіки. Це такі підприємства як «Schaeffler Technologies», «DMT Group», «Zeppelin Power Systems», «TAKRAF», «Sick AG».

 «Ми надаємо інспекційні послуги в сфері промислової безпеки. Звісно, нам цікаво зустрітися з партнерами та укласти домовленості про співпрацю. Сподіваємося на плідні взаємовідносини», – сказала заступник директора Дніпропетровського товариства технічного нагляду «ДІЕКС» Тетяна Гудошник.   

 Форум тривав протягом всього дня та зібрав близько сотні учасників. Всі, хто мав бажання, провели переговори та домовились про подальшу роботу.

 У Дніпропетровській ОДА відбувся німецько-український форум

 Олег Кужман: «Із Федеративною Республікою Німеччина Дніпропетровщина плідно співпрацює вже тривалий час. Саме німецькі партнери допомогли нам збудувати модульні містечка для переселенців з Донбасу та Криму. Одна із гарних можливостей поглибити й розширити співпрацю – бізнес-форум»

Представники дванадцяти закордонних компаній поділилися власним досвідом із ведення бізнесу

Лінднер Райнер: «Ми вважаємо, що дуже важливо інвестувати в бізнес саме у цьому регіоні. Дніпропетровщина – промислове серце України»

Представники понад 30 промислових компаній з Дніпропетровщини зустрілися з німецькими колегами

Тетяна Гудошник: «Ми надаємо інспекційні послуги в сфері промислової безпеки. Звісно, нам цікаво зустрітися з партнерами та укласти домовленості про співпрацю»

До зустрічі приєдналися близько сотні бізнесменів Дніпропетровщини

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux