Опубліковано 02 січня 2018 року, 13:30

У ДніпроОДА визначили переможців конкурсу перевізників на міжміські та приміські маршрути
У ДніпроОДА відбувся конкурс перевізників. Визначили автопідприємства, які обслуговуватимуть 35 міжміських та приміських маршрутів. Про це повідомив заступник директора департаменту житлово-комунального господарства та будівництва ДніпроОДА Володимир Верхотурцев.

«Процес визначення перевізників зробили максимально прозорим. Долучили до складу комісії профспілки та громадськість. Забезпечили і пряму трансляцію обох етапів конкурсу в Інтернеті. Переможців визначили серед 18 автопідприємств, що подали заявки. Деякі з них після перевірки документів були відсторонені від участі у конкурсі – вони надали про себе недостовірну інформацію або не в повному обсязі. Після укладення контракту переможці обслуговуватимуть в області 35 маршрутів протягом найближчих п’яти років. У лютому-березні буде проведений ще один конкурс, на якому визначать перевізників на інші міжміські та приміські маршрути», – зазначив Володимир Верхотурцев.

Переможців конкурсу визначала комісія – до неї увійшли представники ДніпроОДА, профспілок та громадських організацій. Вони перевіряли документи, подані перевізниками. Долучили до цього і поліцію, і фіскальну службу, і укртрансбезпеку.

Протягом двох тижнів члени комісії також відвідували автопідприємства. Головні вимоги до учасників – лад у паперах, справна робота транспорту та високий рівень кваліфікації водіїв.

«Ретельно перевіряли все – від дотримання перевізником законодавства до технічного стану автобусів та маршруток. А ще – кваліфікацію персоналу та пожежну безпеку. Обов’язково звертали увагу на те, чи проходить кожен водій медогляд перед виїздом», – розповів голова правління ГО «Безпека транспортних систем» Тимур Швець.

З повним переліком переможців конкурсу можна ознайомитися тут.


В області визначили перевізників на міжміські та приміські маршрути


Переможців конкурсу визначала комісія


До початку другого етапу конкурсу члени комісії перевіряли документи, подані перевізниками, та відвідували автопідприємства


Тимур Швець: «Ретельно перевіряли все – від дотримання перевізником законодавства до технічного стану автобусів та маршруток»



З обраними перевізниками укладуть контракт на 5 років
Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux