Опубліковано 11 липня 2018 року, 16:30

У ДніпроОДА АТОвець презентував власну книгу в жанрі фентезі

У Дніпропетровській ОДА боєць 20 батальйону Сергій Куліш презентував власну книгу в жанрі фентезі «Слід берсерка». Вона – про вигадані війни ельфів та орків, водночас – про реальні людські переживання. 

«Творчість – чудовий спосіб реабілітації. Допомагає відволіктися, переосмислити, іноді навіть знайти новий шлях у житті. Тому АТОвці, які відновлюються після пережитого на війні, часто знаходять у собі нові таланти: хтось малює, хтось пише вірші, а інші – цілі романи. Із задоволенням запрошуємо молодих письменників презентувати свої книги у ДніпроОДА. Для нас це вже гарна традиція», - сказала начальник управління з питань учасників АТО Наталія Шуліка. 

Презентував власну книгу у ДніпроОДА і письменник-початківець - боєць 20 батальйону Сергій Куліш. «Слід берсерка» – про боротьбу різних світів: ельфів, орків, гномів, людей. У вигаданих подіях – багато паралелей із реальністю. Ті ж людські характери, пристрасті,  високі та низькі почуття. Є й герої, прототипами яких стали побратими автора.

«Давно хотів написати книгу, але то часу не вистачало, то натхнення. А тут під час служби в районі Маріуполя отримав травму та потрапив у лікарню. Там написав одну сторінку, дві, а потім воно як закрутилося! - поділився Сергій Куліш. – У книзі про АТО немає нічого. Проте показується солдатський побут, про що говорять військові, про що мріють, чим живуть». 

Нині Сергій працює над продовженням книги.

 «Вже був в ОДА на презентаціях. В основному,  представляли книги учасників АТО про події на Сході. А «Слід берсерка» - це перша робота, написана про більш абстрактні категорії. Так, там теж присутня боротьба, але добре, що хлопці забувають про реальну війну», - зазначив відвідувач творчого вечора, військовий Владислав Сологуб. 

Книга «Слід берсерка» - про вигадані світи

Проте у творі - багато паралелей із реальністю

Сергій Куліш: «У книзі про АТО немає нічого. Проте показується солдатський побут, про що говорять військові, про що мріють, чим живуть»

Є герої, прототипами яких стали побратими автора

Владислав Сологуб: «Добре, що хлопці забувають про реальну війну»

Наталія Шуліка: «Для ДніпроОДА творчі вечори - вже гарна традиція»

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux