A-
A+
Опубліковано 01 липня 2019 року, 10:00

У 2019 році харчові та переробні підприємства області реалізували продукції на понад 11,5 млрд грн

У 2019 році харчові та переробні підприємства області збільшили виробництво молока, вершків, йогурту, шоколаду, риби, олії. Загалом продали продукції на понад 11,5 млрд грн. Про це повідомили в управлінні агропромислового розвитку Дніпропетровської облдержадміністрації.

 «На Дніпропетровщині - понад 100 потужних харчових та переробних підприємств. Вони постійно вдосконалюються, аби випускати якіснішу продукцію та збільшувати її об’єми, - зазначили в управлінні. - У 2019 році «фудмейкери» Дніпропетровщини вже продали продукції на понад 11,5 млрд грн».

 Порівняно з аналогічним періодом минулого року підприємства регіону на 86% збільшили виробництво шоколаду, на 23% - молока та вершків, на 12% - йогурту, на 10% - нерафінованої соняшникової олії, на 9% - сушеної та в’яленої риби.

 

 

Завантажуємо ще