У 2018 році на Дніпропетровщині зросло виробництво мінеральної води, молочних продуктів і макаронів. Про це повідомили в управлінні агропромислового розвитку Дніпропетровської облдержадміністрації.
«Значний попит на продукцію підприємств Дніпропетровщини зумовлений її високою якістю та доступною ціною. Виготовлені в нашій області продукти можна побачити в магазинах по всій Україні», – розповіли в управлінні агропромислового розвитку Дніпропетровської ОДА.
У порівнянні з 2017 роком на 55% зросло виробництво негазованої мінеральної води й на 33% – газованої. Виготовили на 14% більше йогуртів і на 7% – макаронів. На 5% більше випустили молока, вершків і сиру. На 4% – ковбаси та інших м’ясних продуктів.
Нині в області працюють більше 100 потужних переробних підприємств.