Опубліковано 05 листопада 2018 року, 14:30

У 2018 році на Дніпропетровщині зросло виробництво мінеральної води, молока та йогурту

У 2018 році на підприємствах Дніпропетровщини зросло виробництво мінеральної води, сквашеного молока, йогуртів та макаронних виробів. Про це повідомили в управлінні агропромислового розвитку Дніпропетровської облдержадміністрації.

 «Підприємства Дніпропетровщини працюють не тільки на кількість, а й на якість. Вони модернізують обладнання та розширюють виробництво. Продукцію реалізують в Україні та поставляють за кордон», – зазначили в управлінні.

Порівняно з аналогічним періодом 2017 року, підприємства Дніпропетровської області збільшили виробництво мінеральної негазованої води на 50%, а газованої – на 27%. Серед лідерів і йогурт та сквашене молоко – їх стало більше на 16,5%. На 10% зросло виробництво макаронів.

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux