A-
A+
Портал працює в режимі тестування. Зауваження щодо роботи надсилайте, будь ласка, на support@adm.dp.gov.ua . Стара версія порталу
Опубліковано 05 листопада 2018 року, 14:30

У 2018 році на Дніпропетровщині зросло виробництво мінеральної води, молока та йогурту

У 2018 році на підприємствах Дніпропетровщини зросло виробництво мінеральної води, сквашеного молока, йогуртів та макаронних виробів. Про це повідомили в управлінні агропромислового розвитку Дніпропетровської облдержадміністрації.

 «Підприємства Дніпропетровщини працюють не тільки на кількість, а й на якість. Вони модернізують обладнання та розширюють виробництво. Продукцію реалізують в Україні та поставляють за кордон», – зазначили в управлінні.

Порівняно з аналогічним періодом 2017 року, підприємства Дніпропетровської області збільшили виробництво мінеральної негазованої води на 50%, а газованої – на 27%. Серед лідерів і йогурт та сквашене молоко – їх стало більше на 16,5%. На 10% зросло виробництво макаронів.

Завантажуємо ще