Опубліковано 04 червня 2019 року, 09:30

Ще одну дорогу місцевого значення капітально ремонтуємо на Дніпропетровщині – Валентин Резніченко

На Дніпропетровщині триває капітальний ремонт автошляхів державного та місцевого значення. Вперше за багато років оновлюють і дорогу Вільне-Гвардійське у Новомосковському районі. 10-кілометрова ділянка між селами Орлівщина та Черкаське вже із якісним покриттям. Про це повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.

«Дороги у кожному населеному пункті Дніпропетровщини мають бути із якісним покриттям без ям.  У 2018-му тисячі кілометрів автошляхів між містами та селами регіону перейшли на баланс облдержадміністрації. Нині капітально ремонтуємо такі дороги у Софіївському, Солонянському, Петриківському, Широківському та Новомосковсьму районах. Зокрема, вперше за десятки років оновлюємо шлях Вільне-Гвардійське», - сказав голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко. 

Роботи у Новомосковському районі розпочалися зі сторони Орлівщини та дійшли до Черкаського. Понад 10 км автошляху вже з двома шарами якісного асфальту.

 «Раніше дорога була настільки жахлива, що доводилося їздити по узбіччю. У людей голови боліли – так трусило на вибоїнах, - розповів місцевий водій Сергій. – Нарешті від Орлівщини до Вільного буде гарна дорога».

Нині техніка працює в районі Гвардійського. На майже трьохкілометровій ділянці у розпалі підготовчі роботи – підрядники знімають старе покриття та засипають поверхню шлаком і щебенем.

«З кожним роком наша дорога ставала усе гіршою та гіршою. Нарешті її відремонтують. Бачив, що у Черкаському вже гарно зробили – дуже чекаємо, коли і в нас так буде», - сказав мешканець Гвардійського Едвард Бадалян.

Дніпропетровська ОДА капітально ремонтує комунальні дороги у містах і селах області. Загалом за чотири роки на Дніпропетровщині оновили понад 500 доріг.

 На Дніпропетровщині капітально ремонтують ще одну дорогу

 Оновлюють автошлях Вільне-Гвардійське Новомосковського району

10-кілометрова ділянка між селами Орлівщина та Черкаське вже із якісним покриттям

 «Раніше дорога була настільки жахлива, що доводилося їздити по узбіччю», - місцевий водій Сергій

 Нині техніка працює в районі села Гвардійське

У розпалі – підготовчі роботи

 «Погана дорога була. Тепер на решті гарно роблять», - мешканка Черкаського Людмила Миколаївна

 Нині Дніпропетровська ОДА капітально ремонтує дороги у Софіївському, Солонянському, Петриківському, Широківському та Новомосковсьму районах

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux