Опубліковано 01 листопада 2019 року, 12:48

Ремонт вулиці Херсонської у Нікополі завершать навесні 2020 року

У Нікополі капітально відремонтували 2,5 кілометри вулиці Херсонської. Залишилося встановити знаки, нанести розмітку та облаштувати тротуари. Ці роботи підрядник має виконати вже навесні 2020 року. Таку задачу поставив голова Дніпропетровської ОДА Олександр Бондаренко під час робочої поїздки до Нікопольського району.

«Нині плануємо капітальний ремонт доріг на 2020-й, аналізуємо трафік. Коли в грудні прийматимуть обласний бюджет, вже буде чіткий список пріоритетних автошляхів. Тих, які наступного року оновимо в першу чергу, – розповів Олександр Бондаренко. – Комунальні дороги ремонтувати будемо тільки на умовах співфінансування. Частину коштів виділятиме область, частину – місто. Місцева влада також має відчувати свою відповідальність».

Інша ситуація склалася з ремонтом вулиці Херсонської у Нікополі. Дорогу, яка знаходиться на балансі міста, оновили виключно обласним коштом.

«Своїми силами місто не могло впоратися з таким ремонтом. Його вартість більша, ніж річний бюджет на потреби ЖКГ Нікополя, – пояснив начальник управління благоустрою та інфраструктури комунального господарства Нікополя Всеволод Зінченко. – Ця дорога дуже важлива і для міста, і для всієї області. Херсонська – частина траси національного значення Кропивницький – Кривий Ріг – Запоріжжя. Щодня тут проходить до 400 вантажівок та проїжджає 1,5 тис інших машин. При цьому покриття було в жахливому стані ­– люди навіть на мітинги через це виходили». 

Тепер дорога на чотири смуги – із новим асфальтом. За словами директора підрядної організації Тараса Палія, під час ремонту враховували напружений трафік.

«Уклали два шари покриття, між ними – георешітку. Якщо перевізники не порушуватимуть ваговий режим, дорога простоїть щонайменше 10 років», – запевнив Тарас Палій. 

Цьогоріч на Херсонській мали нанести розмітку, облаштувати дорожні знаки й  тротуари. Проте через не налагоджену комунікацію між міською радою Нікополя, підрядником і поліцією роботи до настання холодів виконати не встигли. Їх завершать вже навесні 2020-го.

Очільник області відвідав Нікопольський район

Зустрівся з місцевими з приводу ремонту вул. Херсонської

Місцеві згадують: покриття було у жахливому стані

Всеволод Зінченко: «Своїми силами місто не могло впоратися з таким ремонтом. Допомогла область»

Зараз дорога – вже з якісним покриттям

 Тарас Палій: «Якщо перевізники не порушуватимуть ваговий режим, дорога простоїть щонайменше 10 років»

Залишилося нанести розмітку…

та облаштувати тротуари

Нині з візочком або в дощ тут - не пройти

Олександр Бондаренко: «Нині плануємо капітальний ремонт доріг на 2020-й, аналізуємо трафік. Коли в грудні прийматимуть обласний бюджет, вже буде чіткий список пріоритетних автошляхів»

Роботи на Херсонській підрядник має виконати навесні 2020-го

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux