Опубліковано 05 червня 2019 року, 13:00

Підприємцям Дніпропетровщини нагадали, як протидіяти рейдерським захопленням

Дві спроби незаконного захоплення підприємств попередила Дніпропетровська регіональна міжвідомча антирейдерська комісія. До неї входять представники державної влади та силових структур. Про це повідомили на засіданні комісії у Дніпропетровській ОДА.

 «Завдяки оперативним діям та спільним зусиллям облдержадміністрації й правоохоронців, вдалося попередити спробу незаконного захоплення кількох підприємств Дніпропетровщини. Маємо спрямувати усі свої дії на те, аби не допустити рейдерських захоплень у подальшому», - зазначив перший заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Олег Кужман. 

До антирейдерської комісії входять представники правоохоронних органів, юстиції, Держаудитслужби, Держгеокадастру, інвестиційно-інноваційного центру, промисловці та підприємці Дніпропетровщини.

«Поліція оперативно реагує на кожну заяву щодо незаконного захоплення та проводить досудове розслідування. Далі справи розглядає суд», - сказав  заступник начальника слідчого управління ГУ НП в Дніпропетровській області Олексій Брандіс.

Щоб швидко реагувати на будь-які випадки протиправних дій, на Дніпропетровщині працюють «гарячі лінії».

 «Слід пам’ятати – рейдерство починається з реєстраційних дій.  Із початку року ми отримали 57 скарг на дії державних реєстраторів. Усі скарги ми перевіряємо на законність дій державних реєстраторів, окрім тих, які перенаправляються за належністю до Міністерства юстиції України.  У випадку порушень, Мінюст  може заблокувати або анулювати доступ до реєстру», - сказав заступник начальника Головного територіального управління юстиції Тимофій Дудін. 

Дніпропетровська регіональна міжвідомча антирейдерська комісія попередила спроби захоплення підприємств

 «Завдяки оперативному втручанню облдержадміністрації та правоохоронців, попередили спроби незаконного захоплення кількох підприємств Дніпропетровщини», - заступник голови Дніпропетровської ОДА Олег Кужман

 До анти рейдерської комісії входять представники державної влади та силових структур

 «Рейдерство починається з реєстраційних дій. Із початку року отримали 57 скарг на дії державних реєстраторів», - заступник начальника Головного територіального управління юстиції в області Тимофій Дудін

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux