Опубліковано 30 липня 2018 року, 14:30

Нові центри безпеки та стратегія розвитку ЦНАПів: у ДніпроОДА пройшов щотижневий звіт

Сучасна система відеоспостереження в містах та селах області, нові центри безпеки в громадах та регіональна програма розвитку ЦНАПів. Про це під час щотижневого звіту розповів заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Володимир Юрченко. 

«ДніпроОДА розробила концепцію Єдиної регіональної системи моніторингу «Безпечна Дніпропетровщина». Вона передбачає встановлення камер відеоспостереження в містах та районах області. Інформація з них стікатиметься до Ситуаційного центру нацполіції. Там спеціальна програма оброблятиме дані», - розповів заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Володимир Юрченко.

Гречаноподіївська, Васильківська, Вакулівська та Раївська громади отримали кошти на будівництво Центрів безпеки.

«У них працюватимуть пожежні команди, диспетчер, будуть бокс для пожежної машини та кімнати відпочинку для рятувальників», - сказав заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації.

Більше ніж 160 бійцям та їхнім рідним допомогло управління з питань учасників АТО Дніпропетровської облдержадміністрації за останній місяць. Найрозповсюдженіші питання - працевлаштування, оздоровлення, пільги.

«Дніпропетровщина першою в Україні створила регіональну програму розвитку сфери адмінпослуг. Вона - до 2020 року. Плануємо створити електронний реєстр з чіткими назвами послуг та термінами їх виконання, відкрити нові ЦНАПи,  організовувати тренінги для працівників Центрів. А ще – створити при ДніпроОДА контакт-центр, де надаватимуть консультації заявникам», - додав Володимир Юрченко. 

Всеукраїнський портал адмінпослуг ІGov стане власністю Дніпропетровської облдержадміністрації.

«Перехід порталу у державну власність дозволить перевести в режим онлайн ще більше послуг та стандартизувати їх. Понад 400 адмінпослуг стануть ще доступнішими», - розповів заступник голови ОДА. 

У ДніпроОДА відбудеться зустріч з автором бестселера про Ілона Маска.

«Ешлі Венс – відомий американський журналіст.  У 2015 році він випустив біографію Ілона Маска – «Ілон Маск: Tesla, SpaceX і дорога в майбутнє». За версією «New York Times», «Amazon Business» та «Wall Street Journal» ця книга стала бестселером №1», -  зазначив Володимир Юрченко. 

Зустрітися з автором можна в Дніпропетровській облдержадміністрації в 2 серпня о 19.00. Вхід – безкоштовний, реєстрація – за посиланням.

Повністю переглянути публічний звіт можна за посиланням.

Про центри безпеки,..

стратегію розвитку ЦНАПів,..

«одержавлення» системи IGov

допомогу АТОвцям

 розповів під час щотижневого звіту Володимир Юрченко. Наступний звіт вже незабаром

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux