Опубліковано 04 листопада 2019 року, 16:39

Навесні 2020-го у Дніпрі пройде міжнародний економічний форум

На Дніпропетровщині стартувала підготовка до DEF-2020. Він пройде навесні 2020 року. Акцент – на космічних та ІТ-технологіях. Третій Міжнародний економічний форум стане платформою для обговорення нових можливостей у цих галузях та залучення інвестицій у їхній розвиток. Про це стало відомо під час зустрічі голови Дніпропетровської ОДА Олександра Бондаренка із представником керівництва компанії «Ноосфера» Джоном Ізеллою.

 «Дніпропетровщина давно і по праву має статус космічної столиці України. Цей тренд треба відроджувати і розвивати. Нещодавно відбулися зміни у вітчизняному законодавстві. З 1 січня 2020-го  космічні проєкти зможуть реалізовувати й приватні компанії. Це сприятиме активному залученню інвестицій у передову галузь», – підкреслив голова Дніпропетровської ОДА Олександр Бондаренко.

DEF-2020 організовують Дніпропетровська ОДА, компанія «Ноосфера», підприємства космічної галузі та ІТ-спільнота регіону.

«Головна мета економічного форуму – конструктивний діалог між владою та інвесторами. Залучатимемо і вітчизняні, і зарубіжні ІТ-компанії, що працюють у космічній галузі. Разом обговоримо пошук нових можливостей та поміркуємо над перспективними проєктами», – сказав Олександр Бондаренко.

«Україна завжди мала великий потенціал у космічній галузі. Тепер у неї є всі шанси повною мірою реалізувати його. Все – завдяки новому законодавству, що відкриває для космічного бізнесу надзвичайні перспективи», – зазначив представник керівництва компанії «Ноосфера» Джон Ізелла. 

До Міжнародного економічного форуму у Дніпрі зазвичай долучаються сотні бізнесменів, банкірів, економістів, інвесторів та експертів із декількох десятків країн світу. Це чудова платформа для реалізації бізнес-проєктів та залучення інвестицій в економіку регіону. 

Очільник області зустрівся з представником керівництва компанії «Ноосфера» Джоном Ізеллою

Говорили про організацію DEF-2020

«Головна мета економічного форуму – конструктивний діалог між владою та інвесторами. Залучатимемо і вітчизняні, і зарубіжні ІТ-компанії, що працюють у космічній галузі», – сказав голова Дніпропетровської ОДА Олександр Бондаренко

«Україна завжди мала великий потенціал у космічній галузі. Тепер у неї є всі шанси повною мірою реалізувати його», – Джон Ізелла

DEF-2020 пройде навесні 2020 року 

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux