Опубліковано 10 жовтня 2018 року, 14:30

На криворізькій трасі укладають верхній шар асфальту – Валентин Резніченко

Триває капремонт траси національного значення Н-11 сполученням Дніпро-Кривий Ріг. Зараз дорожники укладають завершальний шар асфальту між селами Авдотівка та Новоюлівка. Цьогоріч планують оновити майже 13 км шосе. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко. 

 «В Україні вперше за багато років ведуться будівництво та реконструкція доріг. За словами глави держави Петра Порошенка, це надзвичайно важливо. Адже дорога – це не просто можливість поїхати, це ще й розвиток придорожньої інфраструктури. На Дніпропетровщині оновлюємо як комунальні шляхи, так автомагістралі державного значення. У 2017-му відремонтували майже 70 км провідних доріг у криворізькому, донецькому, полтавському та запорізькому напрямках. Не менш масштабні роботи продовжуються й цьогоріч», – наголосив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко. 

З початку травня тривають роботи на державній трасі Н-11 Дніпро-Кривий Ріг. Наразі підрядники працюють у районі сіл Авдотівка та Новоюлівка, укладають верхній шар асфальту. Далі – благоустрій узбіч і нанесення розмітки.

Поки тривають ремонті роботи, рух автівок – у реверсному режимі. Як змінюється дорога, бачить водій Антон Клімкін.

«Дорога була неприглядна, ями до півтора метра сягали. Зараз трасу не впізнати, стала набагато кращою. Можна їхати спокійно 120 км на годину. Мабуть, за всі роки незалежності зробили менше, ніж за останні два роки», – сказав чоловік. 

Криворізькою трасою майже щодня пролягає маршрут Максима Борисовського.

«Дороги не було взагалі. Для машини – це печаль. Наразі шлях поступово приводять до ладу. Майже до Дніпра зробили», – зазначив водій. 

Автомагістраль, яка з’єднує Дніпро і Кривий Ріг, збудували у 60-х роках минулого століття. З того часу на ній проводили переважно ямковий ремонт, капітальний – вперше.

Ремонтувати трасу у криворізькому напрямку почали у 2017-му – оновили 24,5 км дороги. У 2018 році – другий етап. Насамперед приводять до ладу найбільш проблемні ділянки. 

Покриття, яке укладають на трасу, виготовляють на асфальтобетонному заводі в селищі Девладове.

 Протяжність криворізького шосе – майже 85 км.

Триває капремонт траси Н-11...

...Дніпро-Кривий Ріг.

Дорожники укладають верхній шар асфальту...

 ... між селами Авдотівка та Новоюлівка.

«Дороги не було взагалі. Для машини – це печаль. Наразі шлях поступово приводять до ладу. Майже до Дніпра зробили», – зазначив Максим Борисовський.

 Рух - у реверсному режимі.

 «Дорога була неприглядна, ями до півтора метра сягали. Зараз трасу не впізнати, стала набагато кращою. Можна їхати спокійно 120 км на годину. Мабуть, за всі роки незалежності зробили менше, ніж за останні два роки», – сказав Антон Клімкін.

Далі – благоустрій узбіч і нанесення розмітки.

Покриття виготовляють на асфальтобетонному заводі в селищі Девладове.

Ремонтувати криворізьку трасу  почали у 2017-му.

Цьогоріч – другий етап.

 У центрі уваги - найпроблемніші ділянки.

Довжина криворізького шосе – майже 85 км.

У 2017-му відремонтували майже 70 км державних трас у криворізькому, донецькому, полтавському та запорізькому напрямках.


Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux