Опубліковано 08 серпня 2018 року, 16:30

На Дніпропетровщині працює «гаряча лінія» протидії рейдерству на підприємствах

На Дніпропетровщині діє «гаряча лінія» протидії рейдерським захопленням підприємств. Звернутись на неї можуть всі, хто потребує допомоги. Про це повідомили на засіданні антирейдерської комісії у Дніпропетровській облдержадміністрації. 

«На Дніпропетровщині активно розвивається промисловість, підприємництво та аграрний сектор. Для захисту їхніх прав при ДніпроОДА створена антирейдерська комісія. Спільні зусилля правоохоронних органів, юстиції, Держаудитслужби, Держгеокадастру, інвестиційно-інноваційного центру, промисловців і підприємців Дніпропетровщини спрямовуємо на протидію рейдерам», – розповів заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Володимир Юрченко.      

Щоб швидко реагувати на будь-які незаконні дії в області, створені «гарячі лінії».

«Для протидії незаконному захопленню підприємств всі служби готові рішуче реагувати на дзвінки, боротися з правопорушниками та гарантувати захист чесних підприємців», – підкреслив  заступник начальника Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області Володимир Богоніс.     

Головам міст, районів, ОТГ, а також державним реєстраторам та нотаріусам розповіли, як не допустити незаконного поглинання і захоплення підприємств, захищати права інвесторів, дотримуватись чинного законодавства у сфері державної реєстрації. 

«Будь-яке рейдерство починається з реєстраційних дій. Тому на засідання комісії запросили державних реєстраторів, щоб нагадати їм про відповідальність за порушення вимог чинного законодавства України. Міністерство юстиції України  за порушення може тимчасово заблокувати або анулювати доступ до реєстру. Нині Мінюстом проведено понад 50 перевірок», – зазначив начальник Головного управління юстиції у Дніпропетровській області Леонід Маньковський. 

Антирейдерська комісія створена при ДніпроОДА для захисту прав інвесторів, протидії незаконному захопленню підприємств, захисту економічних інтересів та промислового потенціалу Дніпропетровщини.

На Дніпропетровщині працює «гаряча лінія» протидії рейдерству

Про це повідомили на засіданні антирейдерської комісії у ДніпроОДА



Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux