Опубліковано 22 березня 2018 року, 14:30

Міжнародний Трейд-клуб допоможе Дніпропетровщині у залученні нових інвестицій

Промисловість, агросектор, бізнес-проекти. Як залучити інвестиції у розвиток Дніпропетровщини – під час круглого столу в ДніпроОДА обговорювали члени Міжнародного Трейд-клубу та керівництво регіону.

«Наш клуб існує вже понад 25 років. Він об’єднує радників з торгово-економічних питань посольств різних країн, представників міжнародних організацій. Мета – інформування іноземних дипломатів про економічний потенціал України, у тому числі – і Дніпропетровщини. Результат роботи – покращення іміджу, залучення нових інвестицій. На мій погляд, Дніпропетровщина відрізняється від інших регіонів промисловою потужністю», – сказав радник з торгово-економічних питань посольства КНР в Україні Лю Цзюнь.

Міжнародний Трейд-клуб у Дніпрі вже вшосте. У планах учасників – зустріч із керівництвом ДніпроОДА та Дніпропетровської торгово-промислової палати, візити до великих підприємств, спілкування з бізнесменами, ознайомлення із культурними традиціями, зокрема візит до Петриківки.

«Учасники можуть переконатися – регіон стабільний, фінансово спроможний. Ми – флагман реформ Президента України Петра Порошенка. Маємо успіхи в електронних держзакупівлях, децентралізації. Та ще є до чого прагнути. Ми зацікавлені у збільшенні інвестицій, опануванні нових ринків продажу, відкритті сучасних підприємств», – зазначив перший заступник голови ДніпроОДА Олег Кужман.

Міжнародний Трейд-клуб працює у тандемі із ЄС. Акцент – на підтримці бізнесу. За словами голови економічного і торгового відділу Делегації Європейського Союзу Жосліна Гіттона, на закордонних ринках немає такого сегменту, який не доступний Україні.

«Головне, чого потребують українські та, у тому числі, дніпровські підприємці, це інформація – про закони, тарифи. Ми готові її надавати. Для цього є Центр підтримки бізнесу при торгово-промисловій палаті. Діє програма кредитування «Все для бізнесу», працює компанія підтримки «Бізнес-омбудсмен», – сказав він.

Учасники Міжнародний Трейд-клуб – представники 60 країн світу.

Іноземні гості у ДніпроОДА

 За круглим столом керівництво ДніпроОДА

… та члени Міжнародного Трейд-клубу

Радники з торгово-економічних питань посольств різних країн

… приїхали до Дніпра вже вшосте

Усе, щоб обговорити подальшу співпрацю

… задля розвитку регіону

Попереду – візити до підприємств,

… зустрічі із бізнесменами

Мета – покращити імідж області, залучити інвестиції

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux