Опубліковано 11 вересня 2018 року, 09:30

Мешканцям області презентують можливості від Євросоюзу

Як долучитися до програм Євросоюзу? Про це у Дніпрі та Кам’янському розкаже делегація Представництва ЄС в Україні. Для кожної аудиторії – молоді, бізнесменів чи то громадських організацій – власний формат зустрічі. Про це стало відомо під час презентації проекту у Дніпропетровській облдержадміністрації.

«І неурядові організації, і держоргани, і органи місцевого самоуправління мають сьогодні дуже великі можливості у реалізації власних проектів. Та, на жаль, вони не завжди їх використовують. У першу чергу, через незнання програм Євросоюзу. У найближчі дні є чудова можливість дізнатися про таку співпрацю», – наголосив радник голови Дніпропетровської ОДА Віталій Литвин.

Делегація Представництва ЄС в Україні проведе на Дніпропетровщині три дні.

«Четвертий рік поспіль ми проводимо такі інформаційні візити. Відвідуємо всі області України. Побували у понад 10-ти. На часі – Дніпропетровщина. Розповідаємо про можливості співпраці з Європейським Союзом. На кожен захід реєструються від 40 до 150 людей», – сказала радник з питань преси та інформації Представництва ЄС в Україні Вікторія Давидова.

Вже сьогодні, 11 вересня, у Кам’янському пройде брейн-ринг для школярів, студентів та активної молоді. Європейське життя вони обговорюватимуть у форматі гри. Зустріч – о 12.30 у Центрі позашкільної освіти та дитячої творчості, майдан Калнишевського, 1-а. Наступного дня такий захід пройде у Дніпрі. Початок об 11.30 в національному університеті ім. О.Гончара, вул. Казакова, 8.

Сьогодні ж у Кам’янському пройде презентація освітніх, молодіжних, культурних та бізнесових програм від ЄС. На учасників чекають о 15.30 в Центрі позашкільної освіти та дитячої творчості, майдан Калнишевського, 1-а.

12 вересня у Дніпрі пройде семінар для підприємців. Як знайти європейського бізнес-партнера – розповідатимуть в торгово-промисловій палаті, вул. Шевченка, 4, 3-й поверх. Початок о 14.30.

Як долучитися до програм Євросоюзу?

Про це у Дніпрі та Кам’янському розкаже делегація Представництва ЄС в Україні

Перша зустріч – у Дніпропетровській ОДА

Три дні насиченої програми

Про можливості від ЄС – з перших вуст

 

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux