Опубліковано 08 листопада 2018 року, 13:30

Майже 25 пар АТОвців та волонтерів готуються до Різдвяного балу-2018 – Валентин Резніченко

У 2018 році до Різдвяного балу планують приєднатися майже 25 пар АТОвців та волонтерів. Нині вони відшліфовують вальс і танго на репетиціях кілька разів на тиждень. Подивитися на майстерні рухи танцюристів-любителів можуть всі охочі – вхід на бал безкоштовний. Для всіх учасників вечора організують рухливі ігри та майстер-класи. Про це повідомів голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.

 «Танець – один з дієвих методів психологічного відновлення після важких стресів. Це те, що потрібно для АТОвців та волонтерів, які на власні очі бачили жахи війни. Саме на їх реабілітації, на думку Президента України Петра Порошенка, маємо робити акцент в своїй роботі, - зазначив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко. – Різдвяний бал організовуємо вже втретє. Щоразу нас надихає той ентузіазм, з яким за вивчення нових рухів беруться АТОвці та волонтери».

 Старанно відпрацьовують танцювальні па майже 25 пар. Серед них – Тарас та Марина.

«Беремо участь в балі втретє. Спочатку танцювали в два притопи, два прихлопи. А зараз вже і в постановках беремо участь, й в усіх танцях», - поділилася волонтер Марина Медведенко.

 «Це втілення однієї з моїх мрій - я навчився танцювати! – розповів АТОвець Тарас Балюк. - Кожного разу, коли ми вчимо нові рухи, відчуваю супротив. Але з часом, коли рух вже відпрацьований до автоматизму, дивуюся, чому було так важко на початку. Навчитися танцювати легко, якщо є наполегливість».

На Різдвяному балу АТОвці та волонтери продемонструють вальс і танго. Але цього разу акцент буде не на завчених постановках, а на танцювальних іграх. До інтерактивів залучатимуть всіх учасників вечора.

«На минулому балу влаштували гру «струмочок» під живий оркестр. Учасників було не зупинити. Танцювальні ігри так прийшлися до душі, що цього разу зробимо акцент саме на них. Влаштуємо й танцювальні майстер-класи», - зазначила начальник управління з питань учасників АТО Дніпропетровської ОДА Наталія Шуліка.

 Різдвяний бал відбудеться 23 грудня в театрі опери та балету Дніпра. Приєднатися зможе кожен бажаючий, вхід вільний. При цьому бал буде благодійним – всі охочі зможуть передати кошти на лікування поранених бійців.

Різдвяний бал для АТОвців та волонтерів – вже традиція

 Цьогоріч він проходить втретє

Танцювальні па вивчають майже 25 пар

 Репетиції – кілька разів на тиждень

Дехто приходить навіть з дітьми

Танцюристи-любителі  опановують вальс…

 – і танго

Для Тараса та Марини  танці стали хобі

Наталія Шуліка: «На цьому балу зробимо акцент на танцювальних іграх»

 Будуть на балу і танцювальні майстер-класи

 Завітати на бал зможуть всі охочі

Вхід вільний

 Різдвяний бал відбудеться 23 грудня

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux