Опубліковано 23 травня 2018 року, 16:30

Інвестиційний потенціал Дніпропетровщини презентували партнерам з півсотні країн світу – Юрій Голик

Вкладати кошти у Дніпропетровщину – надійно та вигідно. У Києві ДніпроОДА презентувала інвестиційний потенціал області. До відкритого діалогу влади та бізнесу приєдналися представники з півсотні країн світу. Зустріч сприятиме залученню до області нових інвесторів, повідомив радник голови ДніпроОДА Юрій Голик.

«Дніпропетровщина обрала шлях розвитку та прогресу. Децентралізація, система електронних держзакупівель Prozorro, держпослуги в електронному вигляді – область успішно втілює одразу декілька прогресивних реформ, - розповів Юрій Голик. – Тим, хто хоче працювати чесно, в  регіоні – «зелене світло». Ми не втручаємося у справи бізнесу, натомість допомагаємо здолати бюрократичні перепони. Разом із вигідним географічним положенням та великим людським ресурсом це створює унікальний економічний потенціал Дніпропетровщини».

До зустрічі приєдналися посольства, міжнародні організації та компанії з півсотні країн світу. Про переваги роботи на Дніпропетровщині розповідали не тільки представники влади, а самі бізнесмени, які працюють в області.

«Наша компанія працює на Дніпропетровщині понад 10 років, а нині збираємося ще й розширити виробництво – відкрити новий цех сухих сумішей, - поділився директор заводу «Капарол» у Дніпрі Володимир Пипа. – Дніпропетровщина має вигідне географічне положення, тут – кузня кадрів. А ще приваблює підтримка ОДА, зокрема, у вирішенні бюрократичних питань».

Серед галузей, які активно розвиваються в області та потребують нових інвестицій – ІТ-індустрія.

 «Головний офіс нашої компанії знаходиться у Дніпрі, а філії – в Ізраїлі, Канаді, Америці, Великобританії, - розповів генеральний директор компанії «Workrocks» Костянтин Фокша. – Прагнемо знайти нових партнерів, які інвестуватимуть в ІТ-бізнес Дніпропетровщини, адже область має величезний потенціал. Приємно, що сьогодні всі сили та енергію можемо спрямовувати на розвиток бізнесу, а не на «ревізорів» або бюрократичну тяганину». 

Презентація економічного потенціалу Дніпропетровщини дозволить залучити до області нових інвесторів. Серед найбільш перспективних – інформаційні та космічні технології, сільське господарство, будівництво та виробництво будівельних матеріалів, річкові перевезення та авіація, туристичний бізнес, альтернативна енергетика.

У Києві презентували інвестиційний потенціал Дніпропетровщини

Зібралися представники посольств та закордонні бізнесмени

Розповісти про переваги  Дніпропетровщини приїхали представники обласної та міської влади

Про економічний потенціал області дізнавалися представники 50 країн

Про реформи,..

 кадрові питання…

та невтручання у справи бізнесу

Радник дніпровського міського голови Яніка Мерило, радник голови ДніпроОДА Юрій Голик та голова Дніпропетровської обласної ради Гліб Пригунов

Зустріч має залучити до Дніпропетровщини нові інвестиції

Презентували й культурний потенціал області


Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux